perjantai 31. lokakuuta 2008

Aika rientää niin nopeasti..

Kyllä on aika taas hurahtanut ja päivittelyt jääneet olemattomiin... On tapahtunut kaikkea ja niistä en varmaan muista puoliakaan...
Heppu on siis nypitty ja on oikein siisti pikku-länderi. Joskin raukka palelee nyt taas paljon..vaikka ei vettä tulisikaan alas, niin silti on laitettava takki päälle ulos. Tosin melkein sitä vettä TULEE koko ajan..
Viikonloppuna oli tsaukkilassa aksakisat ja samalla piirinmestaruudet. Niistä en nyt enää jaksa raportoida sen enempää, tulokset kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: 15, hyl, hyl. ATT:n osalta medit loistivat piirinmestaruudessa, ATT:lle kolmoisvoitto!!! Onnea mitalisteille!
Viikkoihin on mahtunut myös kahdet Jaakon treenit. Tällä viikolla oli kyllä oikein..hmm...miten sen nyt sanoisi, hyvin mielikuvitusvoittoinen rata:) Kuulostipa hyvältä. Rata oli kylläkin tosi kiva, koska sai tehdä kauko-ohjauksia ja muitakin erikoisia kiemuroita. Yllättävintä oli, että Heppu ei irronnut suoraan putkeen, kun lähdin itse eri suuntaan.. Pölhö:) Jaakko palkkaili putken päässä ja pari kertaa menikin ihan hyvin, mutta ei loppujen lopuks kuitenkaan. Onneks ei huolta, kohdan pystyi ohjaamaan myös eri tavalla ja se onnistui. Mul on siis todella sekavat selitykset, hyvä jos ite ymmärrän.. Noh, ei voi mitään, on perjantai:)
Huomenna kirkkikselle agilitykisoihin, kaksi starttia tiedossa, tosi hienoa, kun kontaktit mietityttää jo nyt, vaikka ei olla ees kisapaikalla, tai vielä ees kisapäivässä...
Tänään olin Lauran ja Tiran kanssa Halisissa lenkillä, kuraa ja vettä.. Muuten mukavaa:)

Niin ja sitten vielä ONNITTELUJA: Hepun tytär Mila sai viime viikonloppuna SUOMEN MUOTOVALION arvon ensimmäisessä näyttelyssään, jossa hänen oli mahdollisuus valioitua! Hurjasti onnea ihanalle Milalle ja handleri-omistaja Merville!! Toiset onnittelut menevät itä-suomen yksikölle, eli Hepun tytär Luna on todettu ultrassa kantavaksi! Onnea koko poppoolle odotusaikaan ja paljon rapsuja ja haleja Lunalle!!

Ei kommentteja: