tiistai 21. lokakuuta 2008

Vesisadetta

Ensinnäkin, kiitos kaikille onnittelijoille!!

Viikko on alkanut sateisena :( Eilen aloitin Hepun nyppimisen, VIHDOINKIN! Tätä on odotettu! Nyt partasuu on sillä mallilla, että melkein koko koira nypitty, vain villahousut jalassa :D Kyllä taas totuus iski karvan alta, kyllä se Heppuli on vaan niiiiin pikkuinen ja laiha. Onneksi on edes lihaksia :) Huomenna projekti jatkuu..toivottavasti valmiiksi asti!

Tänään olin Marjan kanssa ketteryystreeneissä. Kiitos muuten Jaana tikapuista, ovat tosi hyvät ja toimivat! Lämmin tuli kun painettiin askelluksia oikein urakalla, lopuksi vielä tasapanoilujuttuja. Ketteryyden jälkeen otin Hepun kanssa kontakteja sekä välistä veto treeniä. Jätkä kävi hiukan kuumana.. Repäsi mun takin rikki :-O

Tokoa ei olla edes ajateltu, vaan pidetty huiman kahden päivän tokotauko..hehee. Huomenna sitten jatketaan. Täytyy treenata, jotta voi olla hyvä. Ilmotin Hepun varalle vielä yhteen loppuvuoden kokeeseen ja tsekkasin jo kaikki alkuvuoden sopivat toko-kokeet. Mä oon vähän hurahtanu...huomaako sen!!? No mutta jos menee aksa ja toko päällekkäin, niin kyllä se silti on aksa, joka valitaan :)

Jes, mut ei muuta tällä kertaa. Huomenna Jaakon treenit!

Ei kommentteja: