lauantai 11. lokakuuta 2008

Onnellinen aksapäivä :)

Niin kuin otsikko jo kertookin, takana on onnellinen agilitykisapäivä. Tärkeintä ja onnellisinta tietysti oli, että Heppu oli kunnossa ja pystyi menemään normaalisti <3 Huimia tuloksia ei tänään tehty, mutta hyviä ratoja kylläkin. Kaikki kolme rataa olivat tänään agilityratoja. Kisat käytiin ATT:n uudessa, HIENOSSA ja VALOISASSA hallissa! Ei sadekeli paljoa haitannut, kun sisällä vihersi tekonurmi:) Omasta mielestäni matto oli oikein hyvä ja piti mainiosti, hyvähyvä.

Ensimmäisellä radalla mentiin kovaa ja korkeelta, kirjaimellisesti. Puoleen väliin asti rata meni loistavasti, Heppu meni lujaa, mutta pysyin matkassa. Sitten tuli puomi.. Ohjasin sen TAAS painostaen kontaktipinnan vieressä, blaah. Heppu hyppäsi kauhean loikan kontaktin yli ja hyppäsi kaksi seuraavaa estettä ennen kuin ehtisin sanoa juuta tai jaata. HYL. Jatkoin kuitenkin rataa, sitten A:n kontaktivirhe. Sitten otin A:n uudestaan, kontakti hyvin ja pois radalta. Tämä rata ei siis hyvä, mutta onneksi kisapäivä oli nousujohteinen:)
Seuraava rata tuntui tosi hyvältä. Pysyin koko ajan itse kartalla ja ohjaus oli rentoa, jes. Valitsin alkuun sellaisen ohjauskuvion, jota en nähnyt muiden tekevän, se toimi meillä. Puomin päätin jo etukäteen ohjata niin, että juoksen eteen ja käskytän tiukasti, toimi. Myös A toimi jotenkin. Harmillinen vitonen tuli tällä kertaa keinun alastulolta. Heppu aristeli koko keinua ja himmaili, outoa. Mutta maalissa oli tosi hyvä fiilis:)
Viimeinen rata meni radoista parhaiten, kontaktit toimi, yksi hyvä jaakotus, loistava poispäin käännös:) Lopussa Heppu valui muurin ohi aavistuksen, ennen kuin hyppäsi sen, joten siitä kielto. Kaiken kaikkiaan kiva kisapäivä, taas paljon koiratuttuja:)
Nyt sitten jännittämään huomista.
Ai niin, autosta on pakoputki katkennut, KYPSÄÄ!!!!!!!!

Ei kommentteja: