perjantai 3. lokakuuta 2008

Sataa sataa ropisee

Vettä on satanut lähes koko ajan..se syksy..Toivottavasti ei vaan jatku tätä keliä seuraavaa puolta vuotta.. Keskiviikko iltana oltiin Hepun kanssa reippaina aksatreeneissä vesisateesta huolimatta. Marja oli suunnitellut kivan radan, jonka alku oli erityisen mielenkiintoinen. Heppu meni oikeastaan aikas hyvin ja kontaktitkin pelitti, vaikka otin sivusuunnassa etäisyyttä :) Ainoa asia jota ei oikeastaan loppujen lopuksikaan saatu hirveen hyvin, oli okserilta kääntyminen.. Loppuverkat Miian ja Vincentin kanssa.
Eilen mun piti aktiivisena lähteä ATT:n epiksiin, mutta vettä sato oikein kunnolla, joten päätin olla laiskimus ja jäädä kotiin. Tai käytiin me Hepun kanssa Heidin ja Samin luona kylässä ja Heppu pääsi taas moikkaamaan Viivi-pupua. Heppu on ihan tohkeissaan Viivistä, kun taas pupu-neiti ei piittaa Hepusta yhtään, nukkui vaan ihan rauhassa. On siis tainnut tottua koiriin :) Sade aiheutti myös laiskotuksen toko-rintamalle (ei hyvä!!)..en siis tehnyt eilen ruutua, enkä tänään...Höh. Tänään käytiin Iskän nimppareilla ja siellä oli Tinkakin ja saivat lapset hiukan hengailla yhdessä. Hepulla oli pyhähuivi kaulassa: "On kiva olla kuningas". Se on vaan niiiiiiin osuva Hepulle, vaikka raukka kyllä useimmiten saa kyytiä Tinkalta, tosin ei oikeastaan tänään yhtään. Hepulla on tänään ollut myös aika raju ripuli, joten paastoa tämä päivä ja katsotaan huomenna mikä on tilanne. Ei ois kyllä yhtään varaa paastoilla, kun kylkiluut töröttää :(
Huomenna Heppu menee hoitoon ja mun opiskelukaverit tulee kylään, kivaa:) Iskä saa hoitaa molempia, Tinkaa ja Heppua, kun sisko on laivalla, äiti golfaa ja mä olen kavereiden kanssa. Voi iskää :)

Ei kommentteja: