lauantai 18. lokakuuta 2008

Tiivistelmä viikosta

Kuluvalla viikolla ollaan laiskoteltu aika paljon :o) Toki keskiviikkona käytiin Jaakon treeneissä ja tokoa ollaan otettu,mutta muuten ollaan oltu kotosalla ja löhöilty. Keskiviikon aksat meni ok, ei mitään erityistä huippusuoritusta, mutta tasaisen varmaa Heppua. Haasteellisin kohta taisi olla kepit, jotka oli tarkoitus ohjata etäisyydellä. Kepit meni suoraan kohti seinää ja linjakin meni vielä kauemmas ohjaajasta. Heppu jätti vimpan välin suorittamatta monta kertaa. Kinkkistä, vaikka itse luulin että se on ihan läpihuuto juttu. No palkkaa vaan ja menihän se sitten ihan oikeinkin. Kontakteista taas tuli palautetta, kehut ja "kiukut" on sekaisin :( Tottahan se koutsi puhuu, hitsi vaan kun on vaikeaa. Mutta nyt ainakin taas osaan tiedostaa ongelman paremmin ja yritän skarpata juuri oikeilla sadasosilla. Treenasin torstaina heti kontakteja ja vapautuksia ja kehuja, kyllä se tästä, pakko uskoa niin.

Tokossa olen palkannut kaikkia juttuja mahdollisimman paljon. Enää ei liikkeitä sillä tavalla pysty muokkaamaan, koska kokeiden välissä on vain viikko. Ruutua olen ottanut melkein joka päivä, tunnarissa oman piilotusta, metallinoutoa superpalkalla, liikkeestä istumista palkannut, seuraamisen kestotreeni jne. Keskiviikkona otin aksan jälkeen hyppynoudon hallissa tokoesteellä, just nappiin. Sen treeni on jääny vähälle, kun ei ole oikeaa tokoestettä. Toki agilityesteillä, mutta ne on leveämpiä ja isot siivekkeet. Huomenna sitten Poriin kokeeseen, kivaa! :)

Tänään mulla on ollut PITKÄSTÄ aikaa vapis ja kävin myllyssä shoppailemassa uudet kengät ja farkut :) Ja tietty spice-icessa ja Minnahan tietää mitä valitaan täytteeksi, hehee :)

Ai niin, vielä yksi juttu. Olen jo kauan harkinnut Hepun leikkauttamista ja ajatus on muhinut päässä, vain päätös on jäänyt tekemättä. Mutta nyt sekin on tehty. Eli Hepulta lähtee pallit joulukuun 12. päivä. Heppu pääsee Raisioon ystäväni Miian (pieneläinhoitaja) hellään huolenpitoon :)

Ei kommentteja: