perjantai 10. lokakuuta 2008

Perjantai, viikon paras päivä

Perjantai, viikon paras päivä:) Tehtiin Hepun kanssa pitkä lenkki ja treenailtiin hiukan pihalla tokoa. Viime vkl meni siis mukavasti kun näin taas pitkästä aikaa opiskelukaverit. Sunnuntaina mun piti mennä kattoo Tinkan mätsäriä, mutta saavuin paikalle niin myöhään, et ehtisin näkemään Tinkua kehässä vaan 10 sekkaa... No, käytiin hiukan sateessa yhdessä kävelemässä ja Heppu ja Tinka saivat leikkiä lehdillä. Sisko tuli vielä mun luokse ja pelattiin jatsia ja mentiin heseen:)
Alkuviikosta mulla alkoi särkemään korva...korvatulehuds! Tätä tää sitten on, kaikki lasten taudit peräkkäin,ensin poskiontelontulehdus sitten useampi silmätulehdus ja nyt tämä:( Tiistaina Elina hiukan katsoi mun ja Hepun tokoliikkeitä. Liikkeet on ihan hyvällä mallilla, tosin mikään liike ei oo täydellinen, mutta ei haittaa, toko on länderin kanssa vain huumoria:) Oon nyt tehnyt paljon tunnaria, kun sain uusia kapuloita Ellulta. Joka toinen kerta tunnari on loistava ja joka toinen kerta taas epävarma. Nyt saatiin neuvoksi vahvistaa sitä pelkällä oman piilotuksella, sitä oon tehny nyt tänään ja teen vielä iltalenkin yhteydessä. Sit huomenna vielä ja sunnuntaina sitten onkin jo koe..hauskaa:) Ruutu on ihan ok. Hyypynouto ja metalli oli hyviä, samoin liikkeestä istuminen. Toivottavasti onnistutaan sunnuntaina. Mentiin sitten vielä Elinan ja Omien kanssa lenkille ja Heppu yllättäen räjähti Omille:( Onneksi ei käynyt kuinkaan ja Heppukin käyttäytyi loppu lenkin hienosti, kun sai hiukan kurin palautusta. Ärsyttävän iso ego.

Keskiviikkona Jaakon aksat. Rata meni ihan hienosti ja treeni oli tosi kiva. Mutta yhtäkkiä Heppu alkoi liikkumaan oudosti perä ja häntä matalalla. Meni vaan istumaan tai nousi mua vasten ja lopuksi heittäytyi selälleen, siis kesken aksatreenin! Jaakon mielestä näytti, kuin Heppua olisi sattunut vatsaan. Lopetettiin treeni ja lähdin remmilenkille ja Heppu oli ihan normaali. Eikä sen jälkeen Hepussa ollut mitään outoa. Venyttelin vielä hyvin illalla ja yrtin löytää arkaa paikkaa koko koirasta, myös vatsasta, tuloksetta. BoT päälle lämmittämään. Nyt on perjantai ja Heppu on ollut ihan normi. Eli en sitten tiedä mikä lie kipuilu raukalle tuli. Huomenna on agilitykisat ATT:n uudessa hallissa ja meillä on 3 starttia. Ollaan siis menossa kisaamaan, koska H on ollut ok. Eli taas on tulossa kokonainen koira viikonloppu. Tällä kertaa kyllä odotan enemmän sunnuntain toko koetta kuin huomisia aksoja, vaikka kivaa sekin on:)

Ei kommentteja: