lauantai 1. marraskuuta 2008

Siellä on ja pysyy..

...nimittäin kontaktiesteillä.. :-O Jos viime kisoissa tultiin kovaa ja kontaktien yli, niin nyt sitten siirryttiin toiseen ääripäähän, eli ei tulla harjalta alas vasta kun tunnin jälkeen ja lopuksi otetaan kontakti... Heppu varmaan miettii, että eikö toi oo koskaan tyytyväinen.. Juuri keskiviikkona puhuttiin siitä, että näissä kyseisissä yhdistelmissä (kovaa-kontaktivirhe ja hitaasti-ei virhettä) on molemmissa toinen osa pielessä. Onneksi edes toisella radalla tänään löytyi se kultaisin keskitie:)

Eli olin Hepun kanssa Kirkkiksellä kisaamassa. Ensimmäistä kertaa muuten ikinä KKK:n kisoissa. Molemmat radat olivat agiratoja ja sellaisia koukeroisia, että lähes nenästä vietiin molemmat radat..noh, jälimmäisellä sai sentään hiukan relata. Heppu teki ekalla radalla puhtaan radan YLIAJALLA!!!! Syy selvisi jo tuolla ylhäällä...eli A mentiin kaksi kertaa, puomi kerran. Puomi oli ihan inhimillinen, vaikka aavistuksen himmasi, MUTTA se A! Ekalla kerralla Heppu himmas jo aikas paljon...törötti harjalla hetken ja sitten hiipi alas. Toinen kerta vasta oli hirveä! Siellä se tuijottaa mua harjalla, eikä liiku. Eiku maanittelemaan. Vähän alaspäin ja taas seis. Ei oo totta. "Hyvä Luoja, Heppu Tule Nyt Alas Sieltä!!!" Tuomariakin alkoi jo naurattaa. Tappio kärjelle jotain 10 sekunnin kieppeillä!
Toka rata oli rento ja tuntui sujuvalta. Heppu hyppäs yhden takaakierto hypyn huonossa linjassa, jonka jälkeen tuupasin sen seuraavan hypyn väärälle puolelle..hyl. Puomin sain nyt TOSI hyvin. Sain sen alusta asti rytmitettyä,mene mene, ja upeesti kontaktille asti, jes! Myös A meni hyvin, sain myös An rytmitettyä oikein ja tassut maahan ja jes-vapautus! Vimpasta radasta jäi hyvä mieli, mutta tuon ekan radan kontaktit hämmästyttää...erityisesti sen viime viikonloppuisen "en-ainakaan-pysähdy-mihinkään"- meinigin jälkeen.

Reissun jälkeen Turussa vielä lähettiin Elinan ja poitsujen kanssa lenkille länkkäriin. Tehtiin reilu tunnin lenkki ja Heppu oli taas ihan kamu. Niin ja jos koira on omistajansa puolesta valmis menemään vaikka PERÄ EDELLÄ PUUHUN, nii se, jos joku on jo jotain!!!! :) Aika makeeta. Sitten koirat autoon ja pizzalle. Miks mun autos ei ollut ikkunat sisältä huurussa/höyryssä?? ;)
Kiitos Elina seurasta!

Huomenna on sitten pikku-pullonokkaeläimen (lue: Tinkan) ensimmäinen pentunäyttely ja mä meen sinne kannustamaan neitiä. Iskä lupas vaihtaa talvirenkaat myös huomenna.

Ei kommentteja: