perjantai 28. marraskuuta 2008

Aksaa :)

Keskiviikkona oltiin taas Hitti-areenalla treenaamassa. Ennen meidän vuoroa tein kontakteja ja kyllä oltiin taas kehitytty :) Itse ratatreeni meni tänään tosi kivasti. Heppu oli hyvässä vireessä ja sain pistää töppöstä toisen eteen normaalia vauhdikkaammin. Oltaiskohan päästy nollalla 17 esteelle saakka, jonka tietenkin ryssisin... Kepit oli vuorossa ja yritin siinä sitten jyrätä Hepun. Sylivekit onnistui oikeastaan joka kohdassa hyvin ja yhden kerran oikein erityisen HYVIN :) Eipä se siivekkeen ympäri kierrätyskään ihan huono ollut..hetken vaan kesti ennen kuin ohjaaja tajusi, että mitä piti tehdä ;-) Kivat treenit taas kerran!

Torstaina eli eilen sitten ATT:n hallilla treenailin kontakteja ja keppien sisäänmenoja. Kontaktit meni vielä paremmin kuin ke. Tein nyt ilman hihnaa ja hyvin meni. Reippaasti ja innokkaasti! :) Hepun kanssa on erityisen tärkeää, että onnistuessa kehutaan ja epäonnistuessa ollaan neutraaleja...auta armias jos vaikka ärähdän tai sanon ei, niin taas mentiin takapakkia.. Täytyy siis pitää omat hermot kurissa, sillä itelle sitä syvempää kuoppaa vaan kaivaa.

Hepusta on myös tullut Ukki. Luna-tytär on synnyttänyt 9 pientä länderilasta :) Ihanaa! Huimasti onnea vielä tätäkin kautta koko perheelle ja Luna-mammalle!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanalta kuullostaa toi teijän loma. Mä haaveilen kanssa että pääsis täältä rännän ja veden keskeltä johonki, mutta taitaa jäädä haaveeksi :(
Vai on Hepulla menossa kontaktien uudelleenopetus. meillä Nelli treenaa itsenäistä keppien sisäänmenoa, tosin mulla ei oo sellaista ohjuria, että vois kotona treenata ja halllilla tulee käytyä luvattoman vähän...