tiistai 4. marraskuuta 2008

Vuoden harrastaja 2008

Pari viikkoa sitten sain puhelun Ernalta ja hän kertoi minulle, että minut on valittu Suomen kromfohrländer ry:n vuoden 2008 harrastajaksi. Aikamoinen yllätys oli! :) Palkinnosta päättää aina yhdistyksen hallitus. Tänä vuonna siis tämä kunnia kuului minulle ja Hepulle! :) Kiitos!
Eilen Jussi tuli Nousiaisista tuomaan minulle kiertopalkinnon ja nappasi samalla muutaman valokuvan minusta ja Hepusta.

Tänään kiiruhdin töistä nopeasti kotiin, koira mukaan ja nokka kohti Hitti-areenaa. Mulle ja Hepulle oli näet varattu Janitan yksäri kontakteja varten. Ehtisin lämmittelemään juuri sopivasti ennen treeniä. Käytiin läpi Hepun kontakteja ja saatiin uudet treeniohjeet. Käytiin läpi kaikki kohdat miten alan treenata, miten palkkaan, miten vapautan jne. Motivaatio kontakteihin kasvoi ihan superisti, nyt oikeasti tiedän mitä alan tekemään,eikä tarvii arvata... :-O Niin ja Riksun kisat saavat jäädä, koska tämä oli uusien kontaktiemme ensimmäinen päivä ja paluuta vanhaan ei enää tule. Prosessi ei tuu olemaan helppo, mutta tiedän, että se on vaivan arvoinen. Seuraavat agilityradat kisaamme siis vasta, kun kontaktit ovat kunnossa.

Ai niin, sunnuntain pentunäyttelyssä pikku-Tinka käyttäytyi oikein kauniisti. Neiti seisoi parhaiten pöydälläkin :) Hyvä arvostelu mukaan ja sijoitus oli narttujen 2. (Yhteensä shelttejä oli kolme narttua) Tinkan sisko nappasi ropin. Näyttelyssä nähtiin myös aivan ihku Fyra, joka oli ländereiden rop. Fyra kyllä käyttäytyi niin mallikkaasti ja liikkui kauniisti. Ja kiitos Annariinan, saatiin myös viikon, ellei kuukauden (tai vuoden...) parhaat naurut ;-)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Ansku & Heppu!

-Minna:)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vuoden harrastajalle! :) Valinta meni ihan oikealle parivaljakolle.

Fyra kiittää onnitteluista.

-Ansku jolle aina sattuu ja tapahtuu :P

Anonyymi kirjoitti...

Wau!! Onnea kovasti huikeasta tittelistä!! :-)

Noora

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!!!

T:Kateelliset kotona löhöäjät ;)
(= Terhi, Ruska ja Ziki)

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA HEPPU JA ANNE-MARI VUODEN HARRASTAJATITTELISTÄ. MIELESTÄNI PALKINTO TULI OIKEAAN PAIKKAAN :)

Muutenkin on kiva lukea sun blogia, pysytään ajantasalla teidän kuulumisista.
Hyvää jatkoa teille ja iso hali Hepulle:)
Malla