lauantai 8. marraskuuta 2008

Kontakteja ja kontakteja

Elämä on tällä hetkellä yhtä kontaktitreeniä... Oon nyt yrittänyt tsempata oikein kunnolla, ettei menisi kisatauot ja kontaktien "uusimiset" ihan hukkaan. Oon nyt ottanu joka päivä pientä treeniä vähintään kaks kertaa. Hiukan mul on välil huono asenne, kun kaikki pitäisi saada NYT ja HETI... Kontakiesteillä ja ulkona ollaan otettu treeniä vielä hihnassa, jotta saataisiin mahd paljon niitä onnistumisia. Sisällä "sohvatyynykontaktit" ;-) sujuu jo ilman hihnaa mallikkaasti...kunhan en ahnehdi. Sisällä saan myös kierrokset nousemaan Hepulla ihan hyvin eli kivaa on! Ulkona ja esteillä on hiukan ollut vaisumpaa menoa, mutta eiköhän se siitä.

Tokoa en oo oikeestaan tehnyt nyt yhtään, mutta kyllä sitä ehtii. Nyt on kontaktiprojekti ja tokoprojekti nousee pinnalle taas kokeiden lähestyessä. Onhan mulla vielä yksi projekti, eli matka lähestyy-projekti ;-) Eli enää kuusi yötä, niin lähetään lämpimään...i-ha-naa!!! Heppu pääsee sen ajaksi lomalle mun vanhempien luokse. Hän saa siellä olla rapsuteltavana ja hänen kanssa tehdään pitkiä lenkkejä ja leikitään takapihalla, pikku partasuu on varmaan onnellinen! :)

Terveisiä vielä Hepun kasvattajille Mallalle ja Jukalle Hiirolaan, kiva kun käytte lukemassa täältä meidän kuulumisia! Paljon rapsuja teidän laumalle ja Hepulta paljon pusuja!

Ei kommentteja: