torstai 6. tammikuuta 2011

Svingi fyssarilla

Eilen oli Svingillä taas fyssari, jotta saatiin katsottua mites likan kroppa voi. Ikävä kyllä, muutosta parempaan ei ollut tapahtunut. Svingi oli edelleen vasemmasta lavasta, lantiosta ja myös niskasta turvonnut. Kylmähoitoa siis jatketaan. Svingi oli käsittelyssä selvästi kipeä, vaikka yrittikin urheasti olla hoidettavana. Fysioterapeutin mielestä Svingi oli nyt kipeämpi kuin kolme viikkoa sitten ja hieman hämillään siitä, että niinkään pitkässä ajassa ei ollut tapahtunut vielä muutosta parempaan suuntaan. Suositteli myös kipulääkitystä.

Niska oli selvästi pahin ja siellä kaikki liittyy jotenkin siihen c2-nikamaan. Yksi epäilys olikin, että josko niskanikamien väliset nivelsiteet oisivat revähtäneet. En edes ymmärtänyt kaikkea mitä mulle kerrottiin, mutta aika huolissaan Svingin voinnista se fyssari oli.
Päädyttiin siihen, että Svingi olisi hyvä kuvauttaa seuraavaksi, jotta voidaan varmistua ettei mitään pahempaa ole käynyt. Sitten tehdään jatkohoitosuunnitelma, mutta osteopaatille nyt ainakin. Koitan saada Svingille ensi viikoksi ortopedille kuvausajan, jotta ranka saadaan tarkastettua.

Täällä elämä Svingin osalta jatkuu siis levolla. Vain pakolliset liikkumiset tehdään. Länderi-ihmiset sen tietääkin miten helppoa tuollainen tyyppi on pitää levossa :-D No, onneksi Svingi on pirteä ja reipas itsensä, joten eiköhän me tästä toivuta ja palataan entistä ehompina!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kurjaa, Piira on myös tosi huippu noissa jutuissa, suosittelen. Harmillista, että näitä haavereita aina vain sattuu. Jos tää vuosi ois sit parempi, kun Svinkku eka vain kuntoutuu kokonaan. Rapsutuksia!

Tanja & M & M