sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Nollia, pääkalloja ja oravageenejä

Heppu kisasi eilen meidän omissa kisoissa kolme starttia. Jostain syystä ennen ekaa starttia oli hiukan tylsä fiilis. Siinä sitten sanoinkin, että nyt pitää tsempata. No, mutta tsemppi tuli kuin itsestään, kun Heppu pomppi vieterinä suu virneessä, "jes, mun vuoro, jes, svingi jäi autoon. minäminäminä!!" Tulin niin hyvälle tuulelle ja ei kun omaa vuoroa odottamaan.

Ensimmäinen rata oli agirata ja rata oli kaikin puolin onnistunut, ainoastaan esteellä nro 4 ohjaan huolimattomasti, mutta saan pelastettua. Heppu oli hyvin kuulolla, tuloksena 0, sij.13. Hepulle yli 4m/s etenemä agiradalla on hyvä, tällä radalla 4,03. Joten tyytyväinen olin :-)
Toinen rata myös agirata. Siinä yksi kaamea pelastus putken väärältä suulta ja jotain kauneusvirheitä. Tulos taas kuitenkin 0, sij.10.
Vimppa hyppäri vielä ja kun sieltäkin napsahti 0, sij.11, niin ei voi kuin sanoa, että olipas onnistuneet kisat, triplanolla :-)
Sain jokaisella radalla onnistumaan monta hyvää ohjauskohtaa, olin käännöksissä ajoissa, joten kaarteita ei tullut pahasti ja vielä muistin luottaa Heppuun. Tällänen fiilis olisi suotavaa olla aina joka kisan jälkeen.. Toki vielä on paljon parannettavaakin, mutta oli ohjaukset huomattavasti parempia kuin esim. eckerössä.

Lisäksi kisoissa arvottiin osallistujien kesken Irene Vinhan käsintehty kaulapanta ja mulla kerrankin arpaonni suosi ja Heppu sai uuden asennekaulapannan :-)
Vielä noihin oravageeneihin. Sen lisäksi, että Svingi on saanut vanhemmiltaan ihanuus ja kauneusgeenejä, on hän myös saanut äidiltään Jetiltä oravageenejä. Olen kuullut juttua, että näitä geenejä olisi siirtynyt myös ainakin Zona-siskolle!? Svingi on siis NIIIIN hulluna oraviin!! Jonain päivänä se vielä, äitinsä tyyliin, kiipeää puuhun oravien perässä. Aamulla tuli taas kiipeämisen alkeisharjoittelua, kun neiti riipii männyn runkoa ;-) Olisin ottanut kuvan kiipeämistreenistä, mutta juuri tuli ihmisiä paikalle, niin oli pakko hinata koira remmistä takaisin ruotuun :-D Saatte siis tyytyä vain tähän kuvaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea triplanollista ! Tosi upeeta !! Kyllä Simo-veli on kade tuosta kaulapannasta... Voi että on Heppu tuossa kuvassa niin veljensä näköinen; samanlainen parta, ilme ja lähes korvatkin (Simolla enempi pystyssä...). Täytyy varmaan meidänkin vielä tsempata kisojen suhteen, ollut vähän hiljaiseloa sillä saralla...Toivottavasti kesällä nähdään ! t. Eija ja lauma

Anonyymi kirjoitti...

Upee "Rokkivaari"

Ja onnee upeista radoista!!!

Petra