lauantai 15. tammikuuta 2011

Hyviä uutisia

Svingillä oli viime torstaina aika eläinlääkäriin ja röntgenkuviin. Svingin tutki Mikael Granholm. Tämä olikin ensimmäinen kerta Vettorissa ja hyvä fiilis jäi :-)
Ensin Svinkku tunnusteltiin ja tehtiin kaikkia mahdollisia venytyksiä, näissä ei huomattu mitään poikkeavaa. Vitsi Svingi oli vaan niin kiltti ja ihana, se vaan ihmetteli, että ai mua tässä vähän venytellään, ei kyllä haittaa yhtään ;-D Rauhotuspiikki kankkuun ja lekurikin totesi, että tämäpä meni hyvin. Svingi nukahti tosi nopeasti ja kohta neiti vietiin kuviin. Svinkusta kuvattiin koko selkäranka, etukuva rintarangasta, lonkat ja kyynärät. Noi kaks jälkimmäistä kuvattiin mun pyynnöstä nyt samaan kasaan, tosin ihan epävirallisesti.
Kaikki oli Svingillä aivan kunnossa :-) "Tunnustelemalla ei kipupisteitä. Neurologisesti ei poikkeavaa. Röntgenkuvissa ei normaalista poikkeavaa" Niin ihanaa!! Lonkat oli A ja kyynärät 0, polvet näytti kuvissa hvyiltä, tasapainoiset lihakset. Ainoa mitä "outoa" näkyi, oli mahassa olevat kivet :-D Neiti on tainnut lumen mukana syödä muutaman hiekoituskiven..
Lääkäri määräsi kuitenkin 10päivän kuurin tulehduskipulääkettä.
Nopeasti Svinkku myös heräsi ja päästiin lähtemään kotiin. Illan neiti oli tokkurainen ja hiukan piippaili, mutta heti aamulla oli jo tuttu vieteri herättämässä :-)

Fysioterapeutin kanssa katsotaan nyt jatkohoitoa, levolla tietenkin vielä jatketaan, mutta kyllä kivi putosi sydämeltä kun kuvat olivat kunnossa!

Ei kommentteja: