tiistai 11. tammikuuta 2011

Kiitos Eckerö ja kiitos Rauma

Jokavuotinen Eckerön reissu on taas takana ja kivaa oli jälleen kerran. Mukana reissussa, Taru,Terhi, Mikko ja Emma, kiitos parhaat reissukaverit ikinä! :-) Koiria oli tänä vuonna vähän mukana, eli vesiäiset Soolo, Ebba ja Ziki, sheltti Hemuli ja meidän pappa-Heppu. Mökki on meidän joka vuotinen vakkari mökki, joka on ihan paras ja lähellä eckerö hallia. Ainoa pulma vaan oli, kun viemärit oli jäässä, niin vesi tulvi suihkussa ja keittiössä, onneks sentään vessa veti! :-D Oltais saatu lauantaina vaihtaa mökkiä, mutta ei enää jaksettu, käytiin sitten vaan suihkussa naapurimökissä.

Perjantaina lähdettiin aamulaivalla ja tehtiin kaikki jutut taas jokavuotisen kaavan mukaan...voiko näin kaavoihin kangistunut edes olla??!! :-D Menomatkalla saatiin helsinkiläisiltä (Sanna ja Kaisi) kisahaaste Helsinki vs. Rauma. Minä ikuinen raumalainen :-) ja iloinen siitä!!! Kilpailu käytäisiin lauantain radoilla, tuloksista huomioitaisiin molemmilta joukkueilta 8 tulosta. Tämä haaste sai sen verran meiltä pasmat sekaisin, että kahvimaitokin unohtui ostaa kanttarellikaupasta ;-)
Illalla tehtiin herkkutortilloja ja maisteltiin viiniä. Mä sain myös uuden ihanan tukan, kun Taru klippas sen hiukan lyhyemmäksi. Vitsi mä olen onnellinen, hiukset on niin kevyet ja ihanat!
Taktiikkaa hiomassa :-)
Hepulla oli lauantaina kaksi starttia, muilla mökin koirilla kolme. Ensimmäinen rata oli agirata, joka tuntui ihan kelvolta, mutta näytti videolta kaamealta. Opinkohan mä ikinä tekemään valssia?? Radan toka vikalta hypyltä hylly,kun Heppu menee väärälle esteelle, koska en tee takaaleikkausta riittävän tiukasti. Kontaktit oli ihan ok. Hyppäri tuntui paremmalle ja näyttikin paremalle. Kerrankin onnistunut käännöksen ennakointi ja yksi hyvä valssi (ehkä toivoa siis on..). Valitisin ohjauksen, jossa syötän Hepun pimeään putkeen ja jatkan omaa liikettä eteen-> Heppu kääntyi putkessa ja ehti ottaa seuraavan hypyn. Menin sen verran takapakkia, että otin saman kohdan uudelleen samalla tavalla, sitten onnistui. Tulos hylly siis ja haastekilpailun paskimmat tulokset "nollakone"- Hepulle. Kyllä muut joukkuelaiset epäilivät, että mulle on maksettu epäonnistumisesta. Myyrä muka, minäkö? :-)

Joukkueen johtaja Emma
Kun kaikki päivän radat oli kilpailtu, niin tuloslaskenta ja palkintojen jako. Taisi se niin olla että Helsinki vei ja me vikistiin... :-) Hesa sai neljä nollaa, meille kaksi (Hemuli ja Soolo). Ei muuta kuin kuoharia kehiin, Hello Kitty-hatut päähän ja blingbling-serpentiiniä kaulaan..voittajilla oli kivaa, mutta niin oli meilläkin. Emma myöhemmin ehdotti, että voitaisiinko me seuraavaksi ottaa Kaisi ja Sanna meidän joukkueeseen... ;-) Kiitos Helsinki, toukokuussa katotaan kuka vie..

Sunnuntaina kisapaikalle pääseminen ei ollutkaan niin helppoa, kun keli oli muuttunut plussan puolelle. Ei hätää, onneksi meillä oli auto täynnä vahvoja naisia! Eli työntämään vaan sohjoon uppoavaa autoa..ja tietty ylämäkeen. Jalat meni hapoille ja loska lensi silmille, mutta auto saatiin kulkemaan ja hauskaa oli! Hyvä me!

Kaikille sunnuntaina vielä yksi agirata ja siitä Hepulle vielä yksi hylly. Olipas kertakaikkisen tulokseton viikonloppu meillä :-O Tällä radalla Heppu hyppäs ens keinun kontaktilta ja ohitti yhden hypyn viilettäen suoraan putkeen. Mua kyllä nauratti tämän radan jälkeen, koska Heppu oli ollut jotenkin niin hulvaton. Myös tuli sellanen olo, että pitäisköhän hiukan enemmän panostaa treenaamiseen. Sain mä viikonloppuna jotain oivalluksia agilitysta, pienin askelin tässä edetään..
Takasin tulomatkalla Rauma haastoi sitten Hesan suolatikkukisassa ja Taru superina "suuri suuna" toi voiton Raumalle, jossain ees voitettiin!! Jei. Ja juuri kun olin pääsemässä jyvälle papupelistä, niin tultiin satamaan. Oli kivaa, kiitos te kaikki!!! :-)

2 kommenttia:

jassu kirjoitti...

No onneksi teillä oli ainakin hauskaa!
Sitä tulin kertomaan, että aivan ihania kuvia Hepusta nuo lumikuvat!

jassu

Anonyymi kirjoitti...

Tulkinnat reissusta Seriosassa. Vastausta odotellessa :)

Miksei me otettu kuvia viimeisimmästä ja ehkä haasteottelun kovimmasta lajista takasintullessa?! Tai ehkä olis mieluummin pitänyt kuvata sen naapuripöydän tädin ilme :D

*SSS*