torstai 20. tammikuuta 2011

Ei arkea kummempaa

Viikon aikana ei ole oikeastaan tapahtunut mitään erikoista, mistä olisi tänne kirjoitettavaa. Hepun kanssa olen ollut treenaamassa agia ja treenit menikin oikein onnistuneesti. Mulla oli järkevä treenisuunnitelma, niin tuli tehtyä oikeasti jotain järkevää ja mulle vaikeita juttuja. Svingi teki samalla kerralla tokon seuraamista ja likka oli varmaan niin intona, kun pääsi tekemään edes jotain, että mun suu loksahti auki kun niin hienoa seuraamista Svinkki veti! Se on tosi tiiviisti mukana ja hyvin kontaktissa. Käännökset on vielä vaiheessa, mutta muuten.

Ollaan lenkkeilty paljon kaverien ja kaverikoirien kanssa koko viikko. Lisäksi mä olen taas alkanut muutaman vuoden tauon jälkeen käymään sählyssä ATT:n porukan kanssa. Tavoitteena sitten agisähly Raumalla maaliskuussa.

Yhden valokuvan bongasin Hepusta Eckeröstä, meidän ihana vetreä pappa-koira <3 KoiraNetistä taas huomasin, että sinne oli päivittynyt Svingin ensimmäinen hevi-titteli :-) Että tällasta, ei niin justiinsa muuta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa tosiaan vetreässä kunnossa Heppu-poika. Ei uskois, että pian tulee 8 vee näille kakaroille täyteen. Vai vielä pappa-koira...;o). Iso hali Hepulle meiltä ! t. Eija, Elsa, Simo ja Pyry

Anonyymi kirjoitti...

on tosi hyvännäköinen Heppu!t. Marja ja Eicca