sunnuntai 31. tammikuuta 2010

SuperSunnuntai :)

Tänään oli siis SuperSunnuntai :) Kun Minna saapui järvenpäästä sunnuntai-kaveriksi mulle. Mentiin yhdessä hallille, Minna treenaisi Hepun ja minä Svingin, tasajako. Svingi aloitti tuttuun tapaan kepeillä, kavensin keppikujaa, joten päätöntä vauhtia ja hulluutta ei tänään ilmennyt. Tosin ihan reippaasti Svinkku ne kepit meni, mutta ei päättömästi. Lisäksi esteharkkana Svingi otti pussia ja rengasta. Ne meni molemmat hyvin. Minna meni Hepun kanssa kaksi rataa, joissa 9-11 estettä. Minna ja Heppuhan menivät hienosti! Minna sai harjoitella ohjauskuvioita ja Heppu meni omaan varmaan tyyliinsä sinne minne vietiin :) Minnan ja Hepun videot heidän blogissaan, käykääpä tsekkaamassa!
Svinkku meni vielä pari rataa, koska yleisön pyynnöstä (eli Tarun) haluttiin blogiin myös videokuvamatskua. Ensimmäiset todistusaineistot siis Svinkun aksasta tallennettu:)

8 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Niissä mun videoissao likin joku ongelma?! Mut nyt ne taitaa taas toimia... :)

Jee!

Sanna ja pojat kirjoitti...

Ihan supermakeeta menoa! :) Voi että miksen mä käyttänyt Gillen kanssa ohjureita kepeillä... voih.

Taru kirjoitti...

Vautsi! hienolta näytti Svingin meno. Kiitos Ansku videoista=D oli huipusti kiva nähdä pikku neidin kehitystä! Näitä jatkossakin lisää!

jassu kirjoitti...

Voihhhh! Mä en nää näitä!!! :( :(
Menee mustaksi, eikä näytä mitään.
TAHTOO nähdä Svingin kepit!!!!!TAHTOO!
Kokeile Anne-Mari käydä katsoos Jetin blogista, onnistutko sä näkeen Zonan ekan "radan". !!!! Se on nyt mahdollisesti siellä...

jassu

Marika kirjoitti...

Nyt näkyy!! :) Söpö pikkukinkku!! :) Hienosti sujuu..

jassu kirjoitti...

Joo niin näkyy nyt täälläkin! WAU!!!Svingi on sikamagee! UPEE!
Mä täällä haukon henkeä ja katson oisko jo 10. kertaa peräkanaa! Ihana pikkulikka! Paljon rapsuja ja helliä haleja ha hoivaa pienelle yskäiselle Singille.

jassu

jassu kirjoitti...

Mä kuolaan täällä vieläkin.... :)
jassu

Anne-Mari kirjoitti...

:-)
Hyvä et näkyy...
:-D
vai et "kuolaat vieläkin" *hih*