torstai 28. tammikuuta 2010

Molemmat pääsi aksaa, jihuu!!

Eilen tuuli tuiversi oikein urakalla ja jouduin tekemään pienen taistelun itseni kanssa:lähteäkö hallille vai jäädäkö lämpimään kotiin?? Hmm...mittari näytti kuitenkin vain -11 astetta, joten varsinaisesti ei ollut kylmä, mutta tuuli teki pakkasesta todella purevan.. Lähtö treeneihin:) Ei pelätä tuulta ja tuiverrusta, kun pääsee treenaamaan loistaviin olosuhteisiin tiiviiseen halliin. Hallissa pakkasta oli hyvin alle kymmenen ja vielä illalla, kun treenit loppuivat näytti hallin mittari vain -9 astetta. Oli sinne joku muukin uskaltanu tulemaan treeneihin:)

Marja oli suunnitellut todella kivan tekniikka pätkän. Rata oli haastava ja vauhdikas, tykkäsin:) Ongelmia saatiin kohtaan jos toiseenkin, mutta lopussa kiitos seisoi ja rata onnistui! Aiheena siis takaakierrot ja poispäinkäännökset. Yksi suora putki syötti hypylle niin pahasti, että koiran saaminen käteen oli meille vaikeaa ja tässä vielä puomi oli koiran ja ohjaajan välissä. Ensin huusin vaan heppu-heppu ja unohdin kaiken muun..rautalangasta kun vääntää, niin muistin lopuksi tehdä putkijarrutuksen, en rynninyt ja sain koiran suhinalla lähelle- That´s it! :) Oli kivaa ja hiki virtasi!

Svingin treeniaiheeksi olin päättänyt ennakoivan valssin / käännöksen ja kepit. Tein treeniä ensin pelkällä putki-hyppy yhdistelmällä..meni ihan kivasti. Palkkasin sekä siivekkeen taakse, että kädestä. Tästä harjoituksesta sitten hiukan jatkoin eteenpäin ja tein myös jaakotuksia kädestä palkaten. Sitten tein radan pätkän putkella ja kahdella hypyllä. Ennakoivaa valssia, välistävetoa ja takaakiertoa sopivasti sekoitettuna..kivaa ja lujaa:) Keppejä kujalla ja siinä ohjurit. Pimpelipom sanoi Svingin pää ja aivot jäi narikkaan:) Niin lujaa vaan ku pääsee muulla ei väliä...onneks on ohjurit jeesaamassa, niin ei pääse ihan mihin huvittaa.. Muutaman kerran kiiiiiiiihdytti loppuun niin et pomppas vimpan yli... Luulen, että mun pitäisi alkaa nyt enemmän kaventamaan kujaa, vielä on varaa ihan hyvästi. On toi kyllä niin mainio tapaus! Ei voi muuta sanoa! :)

Tänään tein vaan pienen päivälenkin koirien kanssa, kun palelsi:-O Päätin korvata lenkkeilyä toko treenillä:) Hepun kanssa vaihtelu virkistää ja aiheena tunnarin pitotreenit! Olipas papparainen loistavalla tuulella, yhden kerran tiputti tunnarin luvatta, muuten oli oikein hyvä. Vaikeutin pitotreeniä yhdistämällä siihen sivuaskelia ja loppujen lopuksi yhdistin pitoon kauko-ohjauksen..ja Heppuhan yllätti! Teki kaukot ja piti tunnarin tiukasti suussa. Olinpa ylpeä! Svinkku otti seuraamista ja katsekontaktia. Ne nyt meni ihan ookoo, mutta ei nyt mitään maata mullistavaa, mut ihan hyvin kuitenkin. Ei ehkä korvannut näin pienet treenit kunnon lenkkiä:-O

Ei kommentteja: