sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Laiska ja ERInomainen

Ja pakkohan se myöntää, että mä olen ollut se laiska, näet tämän blogin päivittämisessä :(

Ollaanhan me puuhailtu vaikka mitä mukavaa ja koska päivittäminen on jäänyt en varmaan muista puoliakaan. Agilitya ollaan treenattu ihan ahkerasti. Hepulla alkoi taas viime viikolla ohjatut treenit ja olikin kyllä mukavaa päästä harkkaamaan valvovan silmän alle. Marja oli tehnyt kivan radan ja Heppu pelitti ihan mainiosti, hiukan vaan kuumeni:-O ja unohti keskittyä mm. keppeihin.. Saatiin läksyksi harjoitella enemmän ohjauskuvioita muurilla.

Svingillä on ollut viimeisimpien treenien aiheena takaaleikkaus. Tyttö menee hienosti, jos mä vaan ohjaan kunnolla.. Heppu lukee takaaleikkaukset jo melkein mun ajatuksista ja sit mä yritän ohjata Svingiä yhtä suurpiirteisesti, niin toinen on ihan kuutamolla. Heti ku ohjaan hyvin, niin tyttö on hyvä:) Takaaleikkauksia ollaan tehty eri kulmista sekä hypyillä, putkilla että kepeillä. Keskiviikkona Svingi oli kyllä niin hulvaton:) Se on niin onnellinen kun pääsee tekemään, että virne naamalla se vaan painelee:-D Hyvin S silti jaksaa kuunella mua vaikka viiraakin. Ollaan harkattu aika paljon rengasta, se on vaikea. Puomi toimii mukavasti ja vauhtikin on hiukan kasvanut. Kepeiltä on vähennetty ohjureita ja toimii. Toivottavasti pakkaset lauhtuu ja Svingikin pääsee sitten jo ensi viikolla ohjattuihin treeneihin!

Tokossa Heppu harjoittelee yhä sitkeästi merkkiä. Siihen kyllä menee varmaan vielä tuhat vuotta ennen ku Heppu oppii merkin, eikä asiaa auta yhtään, että meikäläinen yhdellä treenillä naksautti naksuttimella 1/3 osan väärästä toiminnasta :-O Ei ihme jos oppiminen on hidasta...
Svinkki tekee kaikkea tavallista:) Huomenna alkaa sitten ohjatut tokotreenit, kivaa!

Tänä viikonloppuna on tapahtunutkin kaikkea mukavaa! Perjantaina saapuivat viikonloppu vierailulle Mervi ja Nemi-länderi Pieksämäeltä. Svingi sai siis ikäisensä leikkikaverin:) Lauantaina lähdimme porukalla Turun KV-näyttelyyn esiintymään...ai niin, palliton jäi kyllä kotiin;-) Ländereitä oli paikalla 12 näistä 2 urosta ja 10 narttua. Junioriluokassa tyttöjä oli 4. Svingi (ja myös Nemi) esiintyi hienosti ja käyttäytyi kovin mallikkaasti! Kyllä mä olin niin ylpeä tosta ihanasta pikkutytöstä<3 Tuomarin (Tino Pehar, Kroatia) mielestä Svingi oli ERInomainen:) Sijoitus kilpailuluokassa oli toinen. Hedda oli eka ja Nemi myös ERIn saaneena kolmas. Niin kivaa oli taas nähdä kaikkia länderistejä ja jutella niitä näitä! Tässä vielä Svingin arvostelu (lyhyestä virsi kaunis...):

"10 months old. Good proportions, nice head. Good ear carriage. Correct top line and ear set. Body good for her age." JUN ERI JUK2.

Tänään käytiin katsomassa porukalla agilitykisoja ja nähtiin raumalaisia (kohokohta). Viikonloppu meni siis mukavasti loistavassa seurassa, juorutessa, syödessä ja lenkkeillessä. Koirat riehuivat, leikkivät, haukkuivat, örisivät :) On meillä hienoja ländereitä, kun tilanteista riippumatta ovat rennosti. Kiitos Mervi kivasta viikonlopusta!

2 kommenttia:

jassu kirjoitti...

HURRRRRRRJAN PALJON ONNEA ihanaiselle Svingille ERInomaisuudesta! :)
Ja tehän osaatte jo vaikka mitä agissakin, kun takaaleikkauksia voitte harjoitella hypyillä, putkilla ja jopa kepeillä!
Terkkuja myös aina yhtä hurmaavalle Hepulle.
t. jettiläiset

Marja Karjalainen kirjoitti...

Onnittelut hienosta näyttelytuloksesta! Sulla riittää virtaa touhuta kahden koiruuden kanssa!Hyvä juttu!