sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Tokoo :)

Pakko oli tulla hiukan kirjottelemaan kuulumisia toko rintamalta. Joku aika sitten tuntui, että kaikki asiat tökki pikku-neidin kanssa ja toko oli niiiiin vaikeeta, mutta kappas vaan. Niin ne asiat vaan menee perille ja tällä hetkellä toko-jutut rullaa molempien koirien kanssa mainiosti:)

Svingi on tehnyt paljon ihan perusjuttuja, sivulletuloa, seuraamista, luoksetuloa, maahanmenoa ja paikalla makuuta. Perusasento on nyt tosi hyvä ja siinä ei tarvita enää apuja, Svingi tulee tosi hyvin lähelle ja oikeaan paikkaan. Luoksetulo on alo-liikkeistä ainoa täysin valmis liike...tästä se lähtee:) Maahanmeno on kehittyny ja nopeutunu huimasti. Seuraaminen on ehdottomasti kaikkein vaikein, mutta on siinäkin jotain hyvin pientä kehitystä havaittavissa, mutta aika takkusta kuitenkin vielä. Uutena ollaan aloitettu istu-seiso harjoittelu.

Heppu on tehnyt pääasiassa merkkiä. Senkin kanssa mä jo ehtisin tuskastua, mutta sitten Heppu-pappa yllätti ja oivalsi jutun idean:) Merkkiä oon siis ottanut vasta ihan lähietäisyydeltä ja täytyy nyt vaan vahvistaa paikkaa, kun Heppu hiukan lintsaisi ja jäisi mielellään merkin viereen. Suuntia ollaan otettu ihan vähän ja samoin paikalla istumista. Olisihan se kiva saada liikkeet sellaseen jamaan, että halutessani pystyttäisiin korkkaamaan evl jo tänä vuonna...mutta katsotaan...en lupaa vielä mitään:)

Ei kommentteja: