maanantai 11. tammikuuta 2010

Aksaa :)

Eilen illalla päätin sitten lähteä vielä hallille treenaamaan ja sisko lähti kaveriksi mukaan. Svingi oikeastaan vaan otti aksaa, niin ja tietty Tinka kans, mutta Heppu treenasi tokoa. Yhdellä kentällä oli varmaan treenattu tokoa, kun esteet oli raivattu, joten oli oiva tilaisuus tehdä ruutua, jota en oo muuten tehny koko talvena. Ensimmäisen ruudun Heppu teki juosten A:n kautta ruutuun :-D No onneksi jatko oli parempi ja sitten mentiinkin suoraan ja lujaa. Heppu oli tosi innostunut ja Marikakin sanoi, että se olisi treenannut vaikka kuinka paljon enemmänkin. Otin myös merkiltä ruutuun lähetyksiä, nekin hyvin, vaikka niissä lähetyksissä Heppu lähtee aavistuksen vinoon. Heppu teki myös idarin neliökävelyä, lähinnä kiinnitin huomiota kulmiin, ne parani koko ajan. Perusseuraamista ja pari istumis-jäävää, oli se kyllä kelpo koira tänään!

Myös Svingi oli tosi reipas pikku koira. Tein ensin kujalla keppejä, niin että ohjureiden sijaan oli verkot, jotka olivat joka toisessa välissä. Hyvin veti pikku neiti puuttuvista verkoista huolimatta. Tein kepeillä myös irtoamista ja takaaleikkausta. Keppien lisäksi Svingi teki putkea. Ensin otin työn alle putken pimeän kulman ja tein niitä molempiin suuntiin, sen Svingi tajusi heti, vaikka putkissa (erityisesti mustissa) on satunnaisesti ollut vaikeuksia. Sitten sivuirtoaminen putkelle ja takaaleikkaus putkella. Olipas putkikas treeni :-D Muutama kontaki vielä päälle, niin se oli sitten siinä!

On tää kivaa tää koirien kaa puuhailu! :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Terve, ihan sattumalta surffailin ja löysin itseni sun sivuille. Kiva kuulla, mitä "siskolikalle" kuuluupi ja tietty teille muille!

Toivottavasti nähdään taas pian!

Terkuin

Tanja & Mese & Muusa