tiistai 2. helmikuuta 2010

Tokolla pyörähtää aina viikko mukavasti käyntiin :)

Maanantai on nyt ikään ku virallisesti toko-päivä. Koska Svinkku treenaa silloin rÿhmässä ja Heppu saa sitten ottaa kotona vielä omatoimitokoa. Svingillä liikkeinä tänään luoksepäästävyys, luoksetulo, liikkeestä maahanmeno ja loppuun vielä paikkamakuu. Luoksepäästävyys oli jopa maltillinen:) Luoksetulo on kyllä hyvä. Tehtiin ensin pelkkä jättö ja palkattiin ja sitten Tuijan käskytyksellä liikkeenomaisesti, näin siis pari kertaa. Ekalla kerralla Svinkku hätkähti kun T sanoi"käsky!"...eli täytyypä muistaa harjoitella liikkeitä myös liikkurin käskytyksillä. Liikkeestä maahanmenoa otettiin ihan arkiseuraamisesta ja namiavusteisesti maahan. Tätä ollaan vielä kovin vähän harjoiteltu, mutta ihan ookoo se oli täs vaiheessa. Paikkamakuussa käännyin vaan eteen ja palkkailin säännöllisen epäsäännöllisesti. :)

Kun tultiin kotiin, niin Laura ja Tira jo odottivat meitä lenkkiseuraksi. Heppu vaan sisältä mukaan ja koirille palttoota päälle ja lenkille. Tehtiin mukava reilun tunnin reipas lenkki, ihanaa kun pakkaset on hiukan lauhtunu niin lenkkeihinkin saa pituutta.

Sisällä sitten oli vielä Hepun tokot. Hän teki, yllätys yllätys, merkkiä ;-P Sain jopa tehtyä lähetyksiä merkille niin että Heppu meni ihan hienosti heti merkin vastakkaiselle puolelle:) JEE. Siitä mulla ei ole mitään käsitystä, et miksi H tarjoaa helposti merkille maahanmenoa???? Ruudun takia? MMMMMMMerkin takia? Väärien naksujen takia? Lisäksi tein kaukojen seisomisen variaatioita ja liikkeestä istumisia. Näin siis toko-maanantailla lähtee helposti ja hyvin viikko käyntiin.. :)

Ei kommentteja: