perjantai 26. helmikuuta 2010

Reipas matkalainen

Lomaviikkoni kunniaksi ajattelin lähteä lomailemaan Minnan ja Joonaksen luokse Järvenpäähän. Koirista reissuun mukaan lähti vain Svingi ja Heppu jäi Turkuun saamaan hemmottelua:) Niin paljon koirat aina reissaavat yhdessä, että ajattelin Svingille tekevän hyvää lähteä reissuun ainoana koirana. Mutkia tuli matkaan miljoona, kun auton kanssa oli ongelmia, mutta päästiinhän me kuitenkin tiistaina lähtemään, tosin bussin ja junan voimin. Eka pätkä siis matkustetiin Svingin kanssa Helsinkiin bussilla ja siitä Järvenpäähän junalla. Svinkku oli kuin kokenut matkalainen, niin hienosti kaikki meni. Mitä nyt junan portaiden kanssa oli hiukan ongelmia....nooh, niiden yli voi aina tehdä jättiloikan ja lentää nenilleen:)

Svingi tykkäsi heti taas pikku-Ruusta, jonka kanssa oli niin kiva leikkiä. Yoda on selvästi porukan pomo ja Svingi hienosti kunnioittaa Yodaa. Kivasti tyttöporukka tuli taas keskenään toimeen:)

Svingi ja Ruu leikkimässäKeskiviikkona oltiin lumisessa Lemmenlaaksossa lenkillä ihanassa auringon paisteessa! :) Kerrassaan upea ilma. Illemmalla oltiin myös katsomassa Minnan ja Yodan agitreenjä. Lisäksi treenailimme tokoa, lenkkeilimme ja teimme kaikkea kivaa yhdessä!

Lenkillä Lemmenlaaksossa


Karvakasa-Svingi


Lumihangessa


Länderi ja kääkät
Torstaina sitten vielä tallille tekemään aamutallia. Svingi oli oikein kelpo pikku tallikoira:) Hiukan hepat jännitti, mutta muuten likka oli oikein puuhakas, söi hepan ja pupun kakkaa, varsteli lapasia ja teki tokoa tallin käytävällä:) Mäkin pääsin hoitamaan hiukan Minnan Nikke-ponia:)

Kotimatka jpäästä sujui taas Hesaan asti junassa ja siitä eteenpäin bussilla. Svingi meinasi nukahtaa istualleen junassa:) Bussimatka vedeltiinkin sitten molemmat sikeitä tyytyväisinä. Reissu oli tosi kiva ja Svingi oli niin reipas matkalainen ja sen kanssa oli tosi helppo liikkua joka paikassa. Kiitos talvilomasta Minna, Joonas ja kääkät<3 Kotona Heppu oli onnellinen, kun sai muun porukan takaisin kotiin! Kyllä sitä papparaista ehtikin jo ikävä tulla<3

Ei kommentteja: