tiistai 16. helmikuuta 2010

Ei siis yhtään mitään..

Eipä ole tullut blogiakaan päivitettyä, kun ei olla sitten tehty mitään. Lepoa, rauhallisuutta, päiväunia, lyhyitä remmilenkkejä ja vielä kerran lepoa. Svingi nyt on tietty jo ihan iskussa ja onkin tällä viikolla palaillut normaaliin elämään. Heppu köhisi eilen maanantaina vielä muutaman kerran, tänään en ole ainakaan kuullut. Aluksi hengitys Hepulla krohisi yöllä ihan älyttömästi, oikeasti Heppu kuulosti ihan mun Pappalta :-O Nopeasti yökröhinät meni ohi ja yskäkin muuttui hyvin satunnaiseksi. Perjantaista lähtien Heppu on syönyt yskänlääkettä. Jos ei oireet palaudu, niin vielä viikko täyttä lepoa ja sitten pikku hiljaa voidaan pidentää lenkkiä. Kyllä huomaa, että on itsekin ihan nuukahtanut, kun lenkit on sellaisia parin korttelin kiertoja..

Hiukan olen aktivoinut koiria tokolla ja kaikilla mahdollisilla aktivointijutuilla. Ei malttaisi Heppukaan enää levossa pysyä.. Hepun kanssa olen tehnyt liikkeestä jääviä, istumista, seisomista ja maahanmenoa. Vielä ainakin erottelu on onnistunut hyvin. Lisäksi merkkiä ihan sisällä. Se on Hepusta kiva:)

Svingi on tehnyt seuraamista ja se vaikuttaa ihan hyvältä. Ilme on tytöllä reipastunut, katsekontakti on parantunut ja kestokin kasvanut. Jee:) Vielä neiti herpaantuu tosi paljon pikku pätkilläkin, mutta se ei haittaa, kunhan on nyt innokas! :) Seuraamistreenejä helpotti kovasti kun tein vakaan päätöksen, että seuraamista harjoitellaan vain ulkona,missä on tilaa. Sisällä harjoittelu on semmosta hissuttelua ja huonekalujen väistämistä, oma keskittyminen kärsii ym. Svingin kanssa on lisäksi aloiteltu noutoa ja kauko-ohjausta. Noutoon mä olin kyllä niin supertyytyväinen<3 Heti tyttö nappasi kapulan ja tuli mulle into piukassa esittelemään sitä, olipas taitavaa! Kaukojen liikevaihdoksia otin ihan läheltä ja avusteilla toimi kivasti. Yritin opettaa Svingille myös takapalkkaa....omaan naiselliseen tapaansa Svingi vain räpsytti silmiään eikä tajunnut yhtään.. ;-)

1 kommentti:

jassu kirjoitti...

Onneksi Heppukin alkaa jo olla paremmalla puolella yskässään!
Tähän "...omaan naiselliseen tapaansa Svingi vain räpsytti silmiään eikä tajunnut yhtään.. " ei voi muuta kuin :D
(tosin pientä tarkennusta, Svingi vielä tyttömäiseen tapaan, ei naiselliseen.. , toisin kuin siskonsa Zona :))

jassu