maanantai 7. syyskuuta 2009

Pikakelaus

Tässä pikakelauksella viime viikon puuhailut. en mä sit kovin kauaa jaksanu olla aktiivinen päivittäjä:-O

Tiistaina Svingin pentukurssilla harjoiteltiin luoksepäästävyyttä, luoksetuloa, kontaktia häiriössä ja maahanmenoa. Kaikki muut meni hyvin, mutta ollaankohan me hiukan laiskoteltu maahanmenon harjoittelussa? Sitä pitää siis kans treenata..öö..nyt on menny viikko ja oon tehny sitä ehkä kaks kertaa...pakko tsempata!

Tiistaina Heppu pääsi treenaamaan pihalle tokoa, aiheena paikalla makuu, tunnari ja kaukot. Kaikki hyvin, jes! Tein tunnarin kolmel eri variaatiolla, ens oma piiloon, sitte oma piiloon ja muut esille ja lopuksi normaalisti, hyvähyvä pikku-Heppu, olit kovasti taitava!

Keskiviikkona Kinkku aloitti pentuagilityn! Päästiin Svingin kanssa Jaakon ryhmään,kivakiva (www.koiranomi.com). Harjoiteliin nenäkosketusta, ihan ok, me kun oltiin sitä hiukan jo otettu etukäteen. Sitten otettiin putkea ja se vasta oli hulvatonta! Putkeen!-Putkeen!-Putkeen! Oho...mites siinä noin on käynyt....? saatin vinkiksi treenata myös kohtia, joissa putki on lähellä, mutta sitä ei suoriteta (miksköhän?!!) Tätä kyllä harjoiteltiin heti torstaina porukoiden pihalla. Lopuksi tehtiin vielä irtoamisharkkoja.

Lauantaina oli Hepun vuoro olla pääroolissa, kun oltiin kisaamassa Raumalla. Toki Kinkkukin oli mukana. Eka rata oli agirata, joka meni ihan puihin mun itseni takia. Olin siis vaan niin tönkkö ja jäässä...niin ei siinä sitten paljoa auttanut edes se, että Heppu pelasti monta kertaa läheltä piti tilanteet.. Loppujen lopuksi siis tuloksena hylly. Joku kommentoikin, että olikos Heppu hiukan haahu.. Öö..ei kai se raukka muuta voinut, ku ei kukaan kertonut hänelle, että minne ollaan menossa....

Toinen rata oli sitten hyppäri. Oma fiilis oli korkealla ja oli kivaa mennä radalle, eikä olokaan enää ollut tönkkö. Kaikin puolin kelpo rata, jossa valitsin yhden kohdan ohjattavaksi kaukaa luottaen Heppuun ja sehän kannatti, sillä heppu meni sinne minne kuuluikin:) Tämän radan perusteella kotiläksyksi tuli niistot. Siis ne meni tällä radalla niin hyvin kuin mä /me vaan ne osataan ja se ei kyl oo kauheen hyvin. Nollalla kuitenkin kakkoseksi ha mikä hienointa, saatiin palkinnoksi hieno pentikin maljakko, jota olin jo aiemmin Tarulta himoinnut... Niin ja Tarusta puheen ollen, hurjasti onnea SUPERmenestyksekkäästä kisapäivästä,oot sie vaan hyvä:)

Kisojen päätteeksi treenattiin sitten vielä Liisan kanssa tokoakin. Heppu ja Aada otti paikallamakuun, hyvin meni. Lisäksi hyppynouto onnistuneesti ja myös liikkeestä istuminen. Ainoa joka takkuili oli kaukojen seisominen. Lisäsin siihen kestoa, niin se parani, eikä ollut enää huolimaton. Ensi lauantaina sitten Liisan kanssa ukiin tokoilemaan, oon taas innoissani:)

1 kommentti:

Spurku-T kirjoitti...

Onnea nollasta, se oli komeaa katseltavaa!