perjantai 25. syyskuuta 2009

Epikset ja mätsärit part 2 & 3

Viikkoon on mahtuntut taas vaikka mitä koiramaista! Sunnuntaina oltiin siskon ja Tinkan kanssa Piikkiön linnavuorella lenkkeilemässä. Kerrassaan mukava paikka ja hyvin merkitty luontoreitti. Kiivettiin siinä samalla myös Piikkiön korkeimmalle paikalle. Tosi kiva lenkki! :) tässä reissusta otettu kuva laumasta. (kuva:Marika Piispanen)


Tiistaina olin Svingin kanssa mätsärissä treenailemassa näyttelemistä. Mälsä mätsäri, koska vettä alkoi satamaan jossain vaiheessa kuin saavista:-( No eihän siellä sitten ollut kiva olla, ei mun eikä Svinkun. Sain kuitenkin Svinkun ravaamaan ihan nätisti, tosin korvat oli kyllä neidillä niiiin luimussa ja ilme sen näköinen että... Pöydällä seisoi ihan ok. Saatiin sininen nauha...eipä mikään yllätys, kyllähän te tiedätte miltä näyttää märkä länderi:-D En jaksanu sitten enää jäädä sinisten ryhmään kun ilma kerran oli mitä oli... Tässä märkä Svingi. (Kuva Marika Piispanen)


Keskiviikkona oli agilitypäivä, kun suunnistimme omalle hallille epiksiin. Hepun kanssa menin avoimen radan, tarkoituksena treenata kontakteja. Rata meni ihan jees, puomilta tuli läpi ja kun meinasin mennä ottaa koko esteen uusiks, niin Heppu seisoi jo oikeaoppisesti kontaktilla:) A:n otti hyvin, hiukan hitaasti, mutta kuitenkin. Svingi pääsi tekemään myös hiukan hommia, lähinnä taas oli mun treenikerta leikkimisen suhteen. Otin myös kiertoja ja eteen irtoamista. Niin ja sitten vielä erikseen paikalla istumista. Kaikki meni kivasti.

Torstaina oli mätsäri part 3. Nyt sääkin suosi:) Svingi liikkui tosi nätisti, jee. Juuri meidän kohdalla tuotiin pentujen kehään pöytä (aikaisemmat oli tsekattu maassa) ja mä olin tietty et jee, että tottakai neiti pöydälle, koska juuri sitä treeniä me tarvitaan. No, pöydällä ei tiettykään ollu ennen meitä seissyt muita pentuja ja mä vaan nostin Svinkun siihen, niin sehän heilui kuin keinulauta:( Svingi nojaili paineissa muhun ja oli selkä köyryssä, että iiik maa lähtee jalkojen alta. Saatiin sininen nauha. Mua keljutti koko pöytä homma. Mut sitten huomattiin Marikan kanssa toinen pöytä toisesta kehästä, niin seisotettiin siinä sitten vielä Svingiä ja Marika piteli neitiä ja hän oli kovin kiltisti. Ei siis ollut säikähtäny sen enempää kiikku-pöytää. Ryhmäkehä oli myös hyvää treeniä, koska oli ahtaampaa ja joutui liikkumaan lähempänä toisia koiria. Meni silti kivasti! Mua jo valmiiks naurattaa turun näyttely. Näet jos Zona-sisko tulee sinne ja sitten Svingin pitäisi juosta Zonan perässä, niin kaikki ketkä on nähny Svinkun reaktiot siskoaan kohtaan, niin varmaan pystyy kuvittelemaan tilanteen;-D Toinen menis kylkimyyryä pissa lentäen...oisko muuten hiukan noloo??!! :) Hih!

Tänään perjantaina kävelin koirien kanssa läheiselle kentälle treenaamaan tokoa. Heppu tietty on tehnyt tällä viikolla joka päivä jotain. Tänään hän treenasi ruudun, paikalla makuun ja luoksetulon. Aikamoinen malliopppilas:) Svngi harjoitteli sivulle tuloa, jota ollaan laiskasti treenattu ja se olikin hiukan menny takapakkia, mutta muistui kyllä nopeesti mieleen. Maahanmenossa neiti oli kuutamolla...
Onneksi sentään pallon perässä juokseminen onnistui:)

Huomenna sitten Jettildan B:t täyttävät huikeat PUOLI VUOTTA! :) Onnea kaikille sisaruksille, on ne lapset jo isoja:)

Ei kommentteja: