keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Hyvän mielen tokot :)

Eilen oli Svingin pentukurssi, mutta ennen sitä pääsi Heppu treenaamaan...tokoa tietty:) Päivän harjoiteltaviksi liikkeiksi olin valinnut metallinoudon, ruudun ja luoksetulon. Voi vitsi, kunpa kaikki tokotreenit olis aina yhtä onnistuneita! METALLINOUTOa tein nyt useampia, koska palautuksen pitoa piti treenata. Ekalla tiputti, mutta muut palautukset hyvin. Muutenkin haku ja palautus olivat reippaat! Luulen että metallinoudolle riittää, että otan sen yhden kerran onnistuneesti ja vauhdilla ennen koetta.
RUUTU on nyt jäänyt vähemmälle, joten se oli pakko ottaa treenattavaksi. Ensimmäinen lähetys kokeenomaisesti tyhjään ruutuun, hyvin, mutta vasta kakkoskäskyllä maahan. Toinen lähetys namialustalle, hyvä. Sitten tein välissä muita juttuja ja lopuksi lähetys tyhjään, nyt super! Kerran otin myös irrallisena juttuna ruudun loppuosan.
LUOKSETULO on kovasti herkillä nyt. Tein kaikki palkkaukset pallolla. Ensimmäisellä pysäytys, tuli hyvin. Toisella pysäytys, tuli hyvin. Ja vielä kolmas...mietin jo että jumittaako pahasti kun oli kaksi pysäytystä, mutta ei onneksi, tuli hyvin ja vapautus eteen. Jes. Onneksi luoksetulon jumituksia ei oo nyt enää tullut..
Lopuksi sitten treenisuunitelmasta huolimatta päätin ottaa vielä seuraamisen keston. En oo tehny treeneissä näin pitkää kestoa aikoihin, vaikka tärkeetä se onkin. Nyt kuitenkin pitkä seuraaminen ja vapautus kipolle, se oli loistava, siis se seuraaminen ;-) Sitten vielä hulvatonta leikkiä siilipehmon kanssa, olipa kivaa!

Sitten se pienempi versio:) Eli Svingi. Pentukurssin viimeinen kerta ja harjoittelimme toisen koiran ohittamista, toisen koiran kohtaamista, sivulle tuloa ja seisomista. Toisen koiran kohtaaminen oli silleen täl kertaa huono, kun S:n vastaparina oli lapukka, jota meidän neiti jännitti. Se, että pääsi haistelemaan toista koiraa palkkiona, ei kuitenkaan ollut Svingille mikään palkkio. no,mutta ihan jees se meni. Seisominen tuli ihan uutena meille, S hoksasi sen nopeesti, jälleen kotiläksyjä, jotta uppoaa myös muistiin. Sivulle tulo oli meillä tosi hyvä, varmuutta lisää ja tarkalleen oikean paikan hiomista. Svinginkin kanssa onnistunut kerta. Me ollaankin ilmottauduttu Svinkun kanssa jo uudella toko-kurssille, joka alkaa lokakuun puolivälissä..

Ei kommentteja: