torstai 17. syyskuuta 2009

Heppu tokoilee ja Svingi aksaa

Viikko on taas hujahtanut oikein tosi nopeesti. Tämä viikko on siis ollut aikaa kohennella Hepun toko-liikkeitä ja ylihuomenna taas nokka kohti Ukia. Mitään uuttahan ei viikossa ehditä oppimaan liikkeisiin liittyen,mutta oon yrittänyt vahvistaa ja palkata tasaisesti kaikkia liikkeitä. Maanantaina valitsin liikkeiksi paikalla makuun ja liikkeestä istumisen. Niissä nyt ei ole moitteita.
Keskiviikkona vuorossa oli metallinouto. Lainasin vierasta metallikapulaa koetta silmällä pitäen ja hitto sentään...EI TUO!!! Siis oikeesti, käytin kaikki kepulikonstit ja superpalkat ja kaikki...ja EI. Uskomatonta, kun metalli oli jossain vaiheessa kokeessakin hyvä. Loppujen lopuksi otti kyllä suuhun (sekin työn ja tuskan jälkeen) että pääsin kehumaan, mutta ei tehnyt noutoliikkeenä. Juups, eli ei tarvitse odottaa lauantaina pisteitä metallista...nice.
Tänään torstaina oli vuorossa ruutu, tunnari, kaukot ja luoksetulo. Kaikki nämä onnistuivat kelvollisesti. Huomenna ehkäpä yksi häiriö-ruutu ja pari kertaa kaukojen eka istumaan nousu. Voi kun joskus kaukot alkaisivat seisomisella eikä aina istumisella.. Eli kaikilla sitten vaan peukut pystyyn lauantaina. toivotaan et sää suosii.

Svinkku-Kinkku on joutunut nyppimisen uhriksi. Tosin hän ottaa nyppimisen niin lunkisti, että on kivaa nyppiä neitiä. Paljon lähtee karvaa!! Nyt kun saan kokonaan nypityksi, niin karva on varmaan hyvän karkea sitten marraskuun näyttelyssä.
Eilen oli agilityt taas. Harjoiteltiin rengasta, pussia, muuria ja pakkovalssia. Rengas ei ollutkaan ihan läpihuuto juttu, joten sitä pitää nyt harjoitella. Jaakko piti remmistä ja mä otin vastaan toiselta puolelta, neiti yritti aina aluksi kiertää koko homman, mutta kun ei muualta päässyt, niin tuli sitten läpi:) Tosin sen näköisenä kuin rengas aikoisi purra häntä.. ;-D Muuri ja pussi meni molemmat hyvin ja lujaa. Pakkovalssikin onnistui kivasti. Jaakko piti Svinkusta kiinni, hän kun ei osaa vielä käskystä odottaa, ja mä pääsin asemiin siivekkeen taakse. Tärkein kotiläksy meille kuitenkin oli leikkiminen. Tai lähinnä mulle. Kyllähän Svingi osaa leikkiä, mutta en minä... Nyt siis saalisleikkiä ja intoa-intoa-intoa. Mä kun oon antanu wubban suuhun lähinnä tunkien... :-O enkä saalisviettiä hyväksi käyttäen...oho. Sillai hassua, koska kun Svinkku oli pieni, niin leikin sen kanssa tosi paljon kahdella lelulla saalisleikkiä. En tiedä mihin tämä on jäänyt.
Ja tänään tietty sitten heti aloin tekemään läksyjä:) Tehtiin pihalla puiden kiertoja eri variaatioilla ja palkaksi saalis-lelu:) Jee, mä osasin!!! :) Svingikin oli ihan intsinä. Onneksi on koutsi, joka kertoo asioita, joita ei itse huomaa:)

Lisäksi Svingi harjoitteli tänään paikalla istumista, toimis yllättävän hyvin:)
Ensi viikolle sitten neidillä on ohjelmassa mätsäri, hyvähyvä niin päästään taas treenaamaan vähän näyttelyjuttujakin, ne kun pakkaa vähän unohtumaan..

Ei kommentteja: