tiistai 26. lokakuuta 2010

Sairastelua

Pikku-Svingi on täällä sairastellut, mutta on onneksi nyt jo paranemaan päin. Tänään tuli ensimmäiset jättipomput pariin päivään ja leluja ollaan tänään raahattu koko ajan heitettäväksi, selviä merkkejä paranemisesta.

Perjantaina lähdin siis koiruuksien kanssa Janakkalaan. Ensin menin kouluttamaan tokoa Jankk:n länderisteille ja sen jälkeen Svingin kasvattajien luokse kyläilemään. Svinkku oli pari kertaa oksentanut, mutta en ollut kiiinnittänyt siihen enempää huomiota, kyllähän nuo joskus oksentelee ilman kummempia syitä. Koulutus meni mukavasti ja sitten lähdettiin Jassun ja koirien (Svingi, Heppu, Jetti-äippä, Zona-sisko ja Ceci) kanssa iltalenkille. Tähän täytyy taas mainita, että kyllä noi koirat heti laumautui hienosti, mitään ylimääräistä jupinaa ei niillä ole, vaan kaikki tulivat juttuun:) Lenkillä totesin, että hassua, kun Svingi nyhvää jaloissa, ei yhtään sen tapaista. Ruokakaan ei maistunut iltapalalla. Meni ehkä tunti ja Svingi oli veriripuloinut matolle:-( Jartsu soitti päivystyksenn ja saatiin ohjeita lääkäriltä.

Ilta meni sitten siinä, että juostiin viemässä Svingiä ulos tai siivottiin lattioita :-( Loppujen lopuksi puolen yön jälkeen taas soitto lekurille, joka meinasi, että parasta lähteä päivystykseen. Sinne me sitten pöllähdettiin oikein joukkona, 4 naista, Svingi, minä, Jassu ja Tilda. Täytyyhän prinsessalla olla kunnon tukijoukot;-) Svinkulle annettiin pahoinvointilääkettä, antibioottia ja nesteytystä. Neidin olo rauhottuikin ja yö nukuttiin ihan rauhassa. Aamulla olo oli varmaan jo parempi, kun aamuvastaanotto oli niin iloinen.

Käytiin lauantaina vielä ländereiden syyspäivässä Järvenpäässää. Heppu lenkkeili länderiseurassa ja Svingi huili autossa. Kiva oli taas nähdä kaikkia ihmisiä!

Svingi on ollut koko ajan parempi, antibiootit puree ja ruokakin on alkanut maistua. Maha oli kyllä sekaisin vielä useamman päivän, mutta ei verta enää. Muuten pikkukoira onkin vaan nukkunut ja nukkunut keräten voimia.

Onneksi kaikki kääntyi parhain päin ja rakas Svingi alkaa olla kunnossa! Tällasissa aina säikähtää ja pelkää sitä pahinta. Kiitos kasvattajille koko viikonlopusta!

1 kommentti:

tanja kirjoitti...

Loistavaa, että Svingi jo joraa! Pikaiset paranemiset ja iso hali.

Tanja & Mese