lauantai 9. lokakuuta 2010

Pappa-koiralle tuplanolla :)

Kisaviikonloppu taas edessä ja Heppu-pappa sai aloittaa kisaviikonlopun. Olin ilmottanut Hepun kahdelle agiradalle. Molemmilla radoilla tuomarina Harri Huittinen ja mikä mukava yllätys, molemmista radoista löytyi jotain ei-niin-perinteistä! :)

Ensimmäinen rata lähti ikään kuin keskeltä rataa, koska este numero 1 hypättiin kohti normaalia lähtöaluetta ja siitä 180 astetta takasin päin Aalle. Tällaisia juttuja ja erikoisuuksia saisi olla enemmänkin radoilla! :) Radassa oli muutenkin kivasti haasteita! Heppu lähti hyvin liikkeelle ja kerrankin luotin koiraani ja työnsin sen vaan hypyn taakse ja lähdin itse viilettämään ja ehdin tekemään edelle valssin (melkein valmiiksi ;-D). Yhdessä putkessa ja jätin vahingossa Hepun ihan yksin kun taas jo mennä viiletin, niin raukka oli putkesta ulos tullessa hiukan raukan olonen, et mihin mun kuuluu mennä. Koira mukaan ja loppurata menikin ihan mukavasti. Tulos siis 0, sij.5. Kiva huomata itsessä että kykenee muistamaan kisoissakin asioita joita on opetettu ja vielä toteuttamaan ne:)

Toisella radalla oli PÖYTÄ :-) Huittisella oli sellainen ajanottopiippari kädessä ja lisäksi hän antoi ohjaajalle vielä suullisen mene-käskyn kun pöydältä sai lähteä. Pöydällä ei Hepun kanssa ollut ongelmia, se on ollut sille aina mieleinen. Puomi oli tällä radalla hiukan hidas ja puomin jälkeisen okserin Heppu hyppäs melkein päälle, niin et kolahtikin, mutta rima ei tippunut. Yksi käännös vielä valui, mutta muuten mentiin tasaisen varmaa työtä ja nolla tältäkin, sij.7. Nyt on sitten sm-nollat kasassa ja karsintanollista puuttuu yksi aginolla, muuten se on siinä :)

Täytyy vielä tänne blogiinkin laittaa erityisterveiset Tarulle ja Soololle - Soolosta tuli tänään Suomen agilityvalio! Hurjasti onnea ihanalle agiystävälle huippusuorituksesta!! :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Svingin tän päivän huikeat suoritukset löytyvät nyt Youtubesta! :)

Rata A:
http://www.youtube.com/watch?v=dwyhMnIqLzA

Rata B:
http://www.youtube.com/watch?v=4SdytuSYoiw

Rata C:
http://www.youtube.com/watch?v=NtqW0l3SWXs

Ihana taitava Svingi!! :)

*Sanna*
www.seriosa.vuodatus.net