sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Svingi korkkasi kisauran

Niin se vaan on aika kulunut kauhean nopeasti ja pikku B-läisetkin saavat aloittaa agilityssa kisaamisen :) Svingi teki siis tänään agilitydebyyttinsä omassa hallissa. Keppejä ollaan harjoiteltu lähiaikoina erittäin ahkerasti ja tulosta oli tullut, kepit nimittäin onnistuivat hienosti kaikilla kolmella radalla! Kiva oli myös huomata, että Svingi jaksoi hienosti vielä viimisenkin radan, taisi se olla ohjaaja joka enemmän hyytyi..

Aamulla hallille ajaessa jännitti hirveesti. Tuntui, että enhän mä osaa mitään, miten mä voin mennä kisaamaan :-O Pieni sisäinen keskustelu itsensä kanssa, että haloo, sä kisasit eilen kolmosluokassa, ei ne taidot yhdessä yössä katoa :-D Hallille kun pääsin, oli fiilis hyvä ja jännityskin oli kadonnut, en meinannut millään malttaa, että päästäisiin tekemään se meidän ihka ensimmäinen agilityrata! Harri Huittisen radalla oli kaikki mahdolliset esteet paitsi okseri. Kontakteja oli siis neljä, kun pöytäkin oli radalla. Kivanoloinen rata ja haastava rengaskin heti tokana. Svingi lähti hyvin liikkeelle ja suoritti kaikki esteet aina esteelle 15 asti upeesti. Kontaktit toimi, pöytä toimi, neiti kuunteli ja oli tosi helppoa mennä. Sitten mä olin valinnut niin tyhmän ohjauksen, jota Svinkku kiltisti totteli ja suoritti väärän hypyn. Nooh, se ei vauhtia haitannut, matka jatkui maaliin asti. Maalissa oma fiilis oli ihan uskomaton, tippa meinas tulla silmään, kun Svingi oli niiiiiin UPEA!!! :) Mä olen tosta blondista brunetesta niin onnellinen!

Tokalla radalla pöytä lähti pois ja okseri tuli lisää. Eli tämän radan jälkeen oltiin Svingin kanssa suoritettu kaikki mahdolliset esteet kisatilanteessa. Svinkku lähti taas hienosti, teki hyvän aan alastulon ja oli vauhdikas. Kerran meinas lähtee hakee keppejä, mutta sain mukaani. Puomilla hiukan himmas, mutta muuten rata oli oikein kelpo. Tulokseksi 0 ja voitto:)
Vimppa rata oli hyppis, jossa kolmas este rengas olikin tällä radalla vaikea. Svinkku tuli kaksi kertaa välistä ja kolmannella oikein. Sain vielä jatkettua ihan hyvin, mutta sitten pari huonoa ohjausta ja muutama kielto vielä lisää (putkelta ja pussista), tulokseksi hyl.

Tosi kiva kisapäivä kertakaikkiaan! Pikku-Svingi oli tietty ykkösjuttu, mutta lisäksi oli kiva nähdä taas paljon agilitykavereita ja hyviä suorituksia. Minna ja Yoda nousivat hienosti kolmosluokkaan, onneaponnea!! :)

Nyt kun kootut selitykset on annettu, voi Svingin kisaradat käydä tsekkaamassa näistä linkeistä. Kiitos Sanna kuvaamisesta ja videoiden nettiin laittamisesta! Niin ja tietty hyvästä seurasta! :)
Kisa A (hyl) http://www.youtube.com/watch?v=dwyhMnIqLzA
Kisa B (0) http://www.youtube.com/watch?v=4SdytuSYoiw
Kisa C (hyl) http://www.youtube.com/watch?v=NtqW0l3SWXs

9 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Toi eka rata, jota en nähnyt livenä, oli sairaan hyvä! Ei ihme, jos meinas tulla tippa linssiin :) Ja wau noi kepit on kyllä hyvät! Voi Apari, niten se onkin niiin sairaan pätevä! :-D

Anonyymi kirjoitti...

Onnea koko hienosta viikonlopusta ! Pitäisköhän tuota pöytääkin treenata...on vähän niinkun jäänyt... Tsemppiä jatkoon molempien taitavien koiruuksien kanssa !!

Eija ja lauma

Tittityy kirjoitti...

Tosi hienon näköistä! Onnea onnistuneesta viikonlopusta! t. Pihla ja Neea

jassu kirjoitti...

Niin upeita ratoja, että nyt kun mä näin ne tuolta linkeistä, niin mulle ei meinannut tulla tippaa linssiin, vaan se tuli kans! Te ootte niin ihania, taitavia, UPEITA!!!!

jassu ja varmasti ylpeä Jetti-äippä

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Svingi :)

Onnea hienosta palkintosijasta ja erityisesti upeasta kisauran korkkauksesta!!

*Sanna, Sepi ja Saaka*

Unknown kirjoitti...

Voi, pikku Svingissä on tossa kuvassa ripaus proffaa.. jotain samaa ylpeyttä ja kokemusta kun Hepussa.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut upeasta kisauran aloituksesta! Ja toi pöytä 1-luokassa! Hienosti suoritettu! Loistavat ja varmat kontaktit ja keppisuoritukset myös. Upeita putkeen menoja, vaikka ohjaajan käsi käy välillä ylhäällä! Noi kiellot liittyy koiran kokemattomuuteen! T. nimimerkki: kokemusta on! Onnea agilityuralle! t. Marja ja Eicca

Adeina kirjoitti...

Voi te ootte taitavia! Hyvä Svingi ja Anne-Mari! Ja onnea ensimmäisestä nollasta! :D

Tanja kirjoitti...

Tän siitä saa, kun ei käy koneella piiitkään aikaa. Upeaa upeea ja vielä kerran upeaa! Onnittelut ja pikaista paremista siskolikalle!