tiistai 2. marraskuuta 2010

Hiljaiseloa

Täällä ei tosiaan tapahdu yhtään mitään, ei täällä blogissa, eikä meidän elämässä. Viimeinen viikko on oikeastaan mennyt vaan ihmetellessä Svingiä ja hänen toipumistaan. Hyvin alkanut toipuminen ottikin sitten takapakkia, mutta nyt ollaan (toivottavasti) oikeasti päästy koko vatsapöpön yli.

Viime viikolla tiistaina ja keskiviikkona Svinkku oli jo niin oma itsensä kuin vain olla saattaa! Riehui ja oli iloinen, vatsa toimi hyvin ja kakkakin oli jo täysin normaalia, aamuöisin kuitenkin oksenteli joka päivä. Myöhemmin ruokkiminenkaan ei auttanut. Soitin to varaksi eläinlääkäriin, joka kehotti antamaan Antepsiniä..oksentelu jatkui siitä huolimatta ja nyt lisäksi tuli taas hieman löysä vatsa. Perjantaina ja lauantaina Svinkku alkoi oksentamaan ruokansakin (tätä ei siis ollut aiemmin koko viikolla) ja vatsakin hieman reistaili. Taas soittoa, että mitä nyt tehdään. Perusajatus kaikilla lääkäreillä oli, että jos yleiskunto on hyvä, niin ei hätää. Ja näinhän oli, Svinkku oli koko ajan ihan pirteä ja iloinen ja jaksavainen. Tehobakt lisättiin vielä lääkemäärään. Antibiootti loppui la-aamulla, siihen loppui myös oksentelu :-O Vatsa kuitenkin oli vielä sellainen, että kun Svinkulle tuli hätä, niin silloin oli päästävä HETI ulos, muuten tuli sisälle, hassua, koska ripulia ei kuitenkaan enää ollut. Päätin itse jättää Antepsinin testaukseksi pois ja jatkaa vain Nutrisalilla ja Tehobaktilla. Nyt löytyi tasapaino ja vatsa toimii normaalisti ja koira voi hyvin:-)
Eli suoli ja vatsa olivat vaan niin ärtyneet ja kovilla, että toipuminen pitkittyi.

Tähän päälle minä tulin vielä itse flunssaan, joten täällä ei todellakaan tapahdu mitään kovin aktiivista :-O

Heppu oli viime viikolla tuuraamassa Svingiä Jaakon treeneissä ja se oli oikeestaan aika kivaa. Kun muistin kaikki Jaakolta saamani opit, niin Heppu kääntyi valsseilla ihan mielettömän hyvin!! Myös vaikea keppikulma, leijeröinti ym toimi Hepun kanssa hienosti. Ainoa, joka mulla on Hepun kanssa pahasti pielessä on rytmitys. Nyt se vielä korostuu, kun treenaan enmmän Svingin kanssa, niin ei vaan osu mun rytmitys yksiin Hepun kanssa. No, se ei tahtia haitannut, kivaa oli!!

2 kommenttia:

jassu kirjoitti...

Voi teitä toipilaita! Onneksi ja toivottavasti nyt toipuminen tapahtuu kunnolla, kummaltakin ja olette kohta täysin terveitä (tai siis ainakin ennallaan :D)
Mun pitikin jo soittaa ja kysyä Svingin voinita, mutta niinhän se jäi.. *nolona*
Rapsuja ja haleja

jassu

Kati&Tikkis kirjoitti...

Juuri olin käynyt kurkistamassa blogiisi, taisi ollakin tosi ärhäkkä viirus kun näyttää tarttuneen tänne asti ihan bittiavaruuden kautta! =0
Nimittäin Tikkiksellä aivan samankuuloinen tauti johon tänään kävimme lääkkeet hakemassa.
t. Kati