perjantai 3. syyskuuta 2010

Treeniä treeniä

Hepulla on ollut koko elokuu treenitaukoa, mutta nyt taas jatkettiin. Keskiviikon treeneissä tehtiin ihan kivaa rataa. Keskellä oli irtoamisharjoitus, jonka luulin olevan ihan helppo nakki. Toisin kävi, ei meinannu millään onnistua. Marja palkkaili, niin johan se sitten meni. Tätä mä treenaan vielä pappakoiran kanssa! Muuten rata onnistui hienosti. Vimppa este oli muuri, niin sen Heppu hyppäs niin vinosta, että hyppäs päin ja palikat lensi ja muurin siivekkeet kaatu :-O Hiukan tais saada tälliä, koska seuraavalla kerralla varo sitä. Onneks ei kuitenkaan enempää loukannu.

Hepun jälkeen lisäsin ohjurit keppeihin ja menin saman radan Svingillä. Voi vitsi, sehän kääntyy ku ajatus! Marja palkkaili Svingilläkin irtoamiset. Ekan radan jatkoin ohjaamista samalla tyylillä kun Heppua, niin kosahtihan se tietty. Svinkku ehtis joka paikkaan niin paljon nopeemmin, et mä vaan olin jäljes :-O No, uusi ohjaussuunnitelma ja hiukan asennetta lisää, niin pikkukoirahan meni hyvin kelvosti! :)

Eilen otin Svingin kanssa pihatokoa, pään vaivaa aiheutaa hyppy, joka on näemmä agilitykoiralle ylivoimaisen vaikea :-O Nyt meni kuitenkin ihan ok. Tein myös seuraamisia, jotka on nyt aikas hyvät, tosin jos hiukankaan Svingille tulee epäilys siitä tekeekö hän oikein, niin alkaa hii-pi-mään. Heppu teki muutaman luoksetulon.

Tänään kävin ottamassa Svingillä kepit hallilla. Hyvin alkaa ohjurit tippumaan pois ilman, että virheitä tulee. Ainakin Svingillä on itsenäiset kepit, koska se ei kyllä välitä tipan tippaa missä mä luuhaan sillä aikaa kun hän pujottelee.
Heppu treenasi tänään hallin pihalla tokoa. Tein evl:n ruutua. Tositosi hienosti Heppu malttaa mennä ensin merkille, vaikka tiesi palkan olevan ruudussa. Annoin sitten merkillä hiukan parempia nameja :-P Jopa usealla toistolla ei merkki kärsinyt yhtään, jee, mä oon intona :)
Toinen aihe oli hitaan kävelyn käännökset, joissa oikealle käännöksessä Hepun paikka herpaantuu tosi paljon. Ensin tuli virheitä, mutta kun lamppu syttyi, niin käännöksistäkin tuli huomattavasti paremmat. Näitä täytyy nyt muistaa vahvistaa. Samoin juoksun käännökset. Normikävelyn vasemmalle käännökset toimii nyt ilman merkkikartioita ihan loistavasti:)
Ai niin, vielä yksi evl-liike huipusti: metallinouto hypyllä! Mä vaan odotan, että me voitais jo mennä kokeeseen...

Ei kommentteja: