sunnuntai 29. elokuuta 2010

Täyden kympin viikonloppu

Aikas ihana viikonloppu takana päin :)
Lauantaina Marika ja Kalle sanoivat toisilleen TAHDON ja näin ollen sisko tottelee tästä eteenpäin nimeä rouva Kaukinen. Häät olivat kerrassaan ihanat. Morsian kaunis ja onnellinen, sulhanen komea ja onnellinen. Kaikki oli juuri niin kuin pitikin!
Itse sain kunnian olla kaasona ja kyllä kirkossa jännitti, mutta hienosti kaikki meni. Pari vihittiin Tarvasjoenkirkossa ja hääjuhlaa vietettiin Herrasmannissa. Ruoka oli hyvää, ohjelma oli onnistunut. Hääjuhla jatkui myös laavulla, jossa oli seikkailurataa ohjelmassa. Hääkakku syötiin tunnelmallisella laavulla ja siskohan se ehti ensin polkaista ;-) Mä selvisin mun puheestani kohtalaisen hyvin, vasta ihan lopussa ääni alkoi pettää. Häätanssi oli aivan ihana! Loppuilta menikin mukavasti korsusavusaunassa, metsälammessa uiden ja paljussa ollen.
Ihanat häät, säät suosi ja tunnelma oli mukava!
Sunnuntaina sitten jatkettiin taas koiramaisilla puuhilla. Aamulla hain koirat hoidosta, kiitos Laura partasuiden hyvästä huolenpidosta! Ja ensin hääpaikkaa siivoamaan ja sitten kilpailemaan ATT:n seuranmestaruudesta. Svingi kilpaili mölliluokassa ja Heppu avoimessa.
Svingi aloitti möllien radalla, joka oli hyppäri (ei keppejä). Hienosti pikkutyttö meni radan ja vauhtiakin piisasi. Tuloksena 0 ja sillä möllimedien seuranmestaruusKULTAA! Hyvä pikku-Svingi! Yritin laittaa videoo, mut ei taaskaan onnistunut :-(

Avoimen luokan mestaruus ratkottiin kahden radan yhteistuloksella. Ensin hyppäri, josta mukava nolla ja finaalipaikka taattu:) Alussa mulla oli hiukan kankeutta, mutta siitä se sitten lähti ja loppurata tuntui hyvälle. Ekan radan sij.4. Toisena sitten agirata, josta myös nolla, jee! Kontakteilla mentiin hiljaa, mutta muuten Heppu kyllä toimi hienosti. Tuplanolla ja Hepulle sij.3, eli avoimien medien seuranmestaruusPRONSSIA! :) Hepun rataa en kyllä julkaise, koska siinä on yks niin huono ohjaus multa :-P

Julkaistaan sen sijaan kuva mun palkintopallikoiristani :)

3 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Onnea! Loistavia tuloksia molempien koirien kanssa :D

Maija, Kami ja Ledi kirjoitti...

Korsusavusauna ja palju kuulostaa aika tunnelmallisilta häiltä...

Ja onnittelut mestis-menestyksestä!

Terv. Maija & Kami

Sanna ja pojat kirjoitti...

Jee, hyvä Svingi ja Heppu. Vähän ne on sulosia tossa kuvassa :)