maanantai 20. syyskuuta 2010

Hepun kanssa kisaamassa

Viime viikonloppuna oli Hepun vuoro päästä kisaamaan Raumalle. Luvassa oli kaksi starttia, agirata ja hyppäri. Sääkin suosi kisojen ajan, vaikka matkat molempiin suuntiin sain ajaa sateessa. Tuomarina tällä kertaa H.Luomala.

Agirata oli ensimmäisenä ja sieltä yksi kielto ja tulos 5. Ajattelin jotenkin, että Heppu valuisi hirveästi yhdellä hypyllä, joten otin tiukasti vastaan ja oho - Heppu kääntyi pois ennen hyppyä ja siitä kielto:-O Puomilla koiran piti irrota eteen, kun ohjaaja jäi taakse, ei onnistunut. Autoin siis kaikessa rauhassa Hepun oikeaan paikkaan ja asettauduin alkuperäiseen paikkaani, aikaa siis paloi, mutta eipä sillä ollut enää väliä. Meno tuntui kaiken kaikkiaan aikas nihkeältä.

Hyppärillä oli parempi meno päällä ja radalta tulikin 0, sijalla 7. Hävittiin tasan kaksi s. voittajalle ja kolmannelle yksi s. Etenemäksi Hepulle 4,42m/s, joka on Hepulle hyvä:) Koitin parhaani mukaan kahdessa peräkkäisessä taaksetyönnössä lähteä koiran alta pois, mutta taisin mä siellä jaloissa kuitenkin olla:-O Mä jo ymmärrän, missä mun kuuluisi olla esim. päällejuoksussa, mutta toteutus vielä ontuu :-D Nyt Heppua ohjatessa taas huomaa eron pikkulikassa ja pappakoirassa..Svingi tulee niin kevyesti käännöksiin ym. mukaan, että sitä on todella kevyt ohjata verrattuna Heppuun.

Kylläpä oli kivaa päästä pitkästä aikaa kisaamaan Hepun kanssa, ensi viikolla on sitten piirinmestaruudet. Kaksi "irtonollaa" puuttuu enää ensi kesän arvokisoista, joten aikas hyvin meillä on pullat uunissa. Ai niin, tein Raumalla myös testinä idarin kokonaisena liikkeenä ekaa kertaa ikinä ja...se..oli...SUPER!!!!!!!!!!!!!! :) Ihana Heppuni. Tulispa jo marraskuu et pääsis testailemaan taitoja myös tositoimissa:)

Ei kommentteja: