tiistai 28. syyskuuta 2010

KULTAA!!

Lauantaina kisattiin tsaulla piirinmestaruuksista. Heppu oli mukana sekä ATT:n joukkueessa että yksilökilpailussa. Aamu alkoi joukkueradalla, jossa Hepun lisäksi kisasivat mudi Sumu, koohon Kiia ja parson Nipa. Rata oli mukavanlainen ja fiilis hyvä. Heppu oli kolmas lähtijä, pohjalla nolla ja kymppi. Heppu oli energisellä tuulella ja painelikin hyvällä draivilla menemään, puominkin juoksi oikein vauhdilla:) Maalissa nollalla, jee! ATT:n joukkueelle lopulliseksi tulokseksi tuli 5 ja sillä PIIRINMESTARUUS JOUKKUE KULTAA!!! :)

Yksilökisa alkoi hyppärillä, joka tuntui jo rataantutustumisessa ahtaalta. Fiilis oli ihan sama myös koiran kanssa. Rata selvittiin kuitenkin kunnialla läpi yhdellä Hepun pelastuksella ja tulos 0. Sijoitus taisi olla 11. Sitten vielä yksi agirata edessä. Pitkästä aikaa sellainen kisarata, jossa jouduin tosi paljon miettimään miten ohjaisin ja tuntui, etten siltikään löytänyt hyvää vaihtoehtoa:-O Hyvä kun keksin yhden mahdollisen saati sitten hyvän. Heppu liikkui tällä radalla taas hyvin ja ihan superihanaa, kun H tuli kontaktit reippaasti eikä jäänyt kökkimään. Alun kepeille viennin sain onnistumaan hyvin, jes. Takaaleikkaukselle kuitenkin kielto:-( Ihan hassuun kohtaan kielto, kun yleensä Heppu lukee hyvin senkaltaiset kohdat:-O Heppu lähti lukemaan poispäin vaikka vartalo oli ihan eri suuntaan ja vastainen käsi oli alhaalla, kaipa hän vaan tiesi mua paremmin mitä piti tehdä :-D Se vaikea kohta ei oikeestaan ollut muuta kuin selviytyminen, mutta maaliin päästiin tuloksella 5.
Hepun lopullinen sijoitus piirinmestaruuskisassa oli 6. Ei huono:)

Sunnuntaina oltiin minä, Marika, äiti ja isä sekä koiruudet Piikkiön linnavuorella lenkillä. Eväät oli mukana ja laavulla oli hyvä pitää paussia. Aurinko paistoi ja oli tosi ihana ulkoilla. Koirat tietty nautti ja riekkui:-D Kuvia tulossa myöhemmin! Lenkiltä sitten tsukkilaan katsomaan kun Minna ja Yoda nappasivat kaksi luva-nollaa 2-luokassa, wau:) Ilokseni pikku-Svingi myös näytti taitonsa verkkakepeillä ja pujotteli hienosti myös vieraat kepit!! Nyt voi sitten laittaa kisailmon menemään!

Maanantaina tein pihatokoa. Heppu panosti merkin treenaamisen. Laitoin kaikkia häiriötekijöitä ympärille, jotta oppii tekemään merkin riippumatta siitä onko esim. kapulat näkyvissä. Hyvin toimii. Tein myös muutaman ohjatun suunnan vasemmalle - se on selvästi vaikeampi puoli.
Lisäksi seuraamisen käännöksiä kaikilla nopeuksilla, tässä taas oikealle käännökset tällä hetkellä vaikeemmat. Svingi teki ensin seuraamista, ihan hienosti meni. Käännökset vaan on aika huonot. Lisäksi Svingi teki noutoa, siinä se on nyt ihan pro:) Hienosti hakee kapulan ja palauttaa käteen! Tein jo hiukan viereen palautuksia niin, että heiton jälkeen käännyn itse ympäri, jotta koira saa juosta suoraan sivulle, hyvin sekin. Luoksetulo loppuun niin että tein jarrumerkin jalalla kun S oli lähestymässä- näin jätti pompun pois:)

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Onnittelut voitosta, hyvä te. Svingille myös ISO HALI, Mese vain lähettelee siskolikalle terkkuja! PS. Messari on nyt maksettu ;)