torstai 1. heinäkuuta 2010

Päivät ne vaan menee..

...ja blogi ei päivity. SM-kisoista on aikaa jo ikuisuus ja juhannuskin jo tuli ja meni. Ensi viikonloppuna kisataan Agirodun joukkuekisoissa. Heppu kilpailee porukassa nimeltä Kromlins Kaaharit ja Svinkku menee pennelijoukkueessa Kromlins Jettildan. Svingi ei nyt sitten oppinut ennen agirotua niitä keppejä :-O Mutta näillä mennään ja onneksi meillä on vielä aikaa treenata ne kepit (tosin ei agirotuun...) Minna on luvannut lähteä mulle ketyksi :) Vai oikeammin kisaturistiksi ja seuraneidiksi...nooh, samallahan ne menee keTyn hommatkin... :-P

Juhannuksen koirat vietti kokonaan mökillä Rymättylässä. Ensimmäisen yön koirat olivat mun vanhempien kanssa ja sitten minäkin liityin seuraan seuraavaksi yöksi. Heppu oli heti autosta päästyään kirmannut uimaan odottamatta lupaa:-O Muutenkin oli kuulemma yhtäkkiä vaan "kadonnut" ja tullut kohta märkänä takaisin :) Onneksi suurin uinti-into kuitenkin loppuu ekojen pulahdusten jälkeen. Lauantai-iltana kun grillattiin porukalla ja koirat notku vieressä, niin totesin siinä vaan itsevarmana, että ei mun koirat mitään ota...Niin, ei Svingi ottanutkaan, mutta Pappa-koirahan iski:-D HAH! Äiti oli jättänyt pihvin lautaselle maahan ja kun kääntyi niin Hepulla oli jo pihvi suussa! Irrotti kyllä heti kun Äiti kiljui..niinpä niin..mun kiltti ja tottelevainen Heppuni, oikea pihvivaras <3

Aksaa ja tokoa ollaan treenattu jonkin verran. Svinkku on keskittynyt kontakteihin ja keppeihin. Yksi ratatreeni tehty agirotua ajatellen. Kontakteista Svingi oli yksärilläkin ja tärkeintä on nyt nopeus. Ei ole tarpeeksi draivia kontakteissa ja sehän ei ole koiran vika, vaan en osaa itse saada tarpeeksi jännitettä. Huoh. Mä en ikinä opi. Paikka on vahva Svingille ja ymmärtää hyvin sen että takajalat on kontaktilla, jos lipsahtaa pois, niin laittaa heti peruutusvaihteen päälle ja palauttaa takajalat kontaktille.

Tokossa Heppu tekee hienosti merkkiä :) Olen lisännyt häiriöksi noutokapuloita merkin taakse, silti menee merkille. Liikkeestä jäävissä toimii hyvin nyt sekä istu että maahan, niitä ei sekota. Seuraamisessa vasemmalle käännökset on kehittynyt huimasti...pieni usko jo siihekin siis että idarissa pysyisi katsekontakti.. Polttelee taas jo toko-koe..olisihan se hienoa saada se vimppa ykkönen, niin sitten voisi tehdä pelkkiä eeveeällän liikkeitä..

Svingi on tosi vaihteleva tokossa. Vaikka kehittynyt sekin on! Tänään mulle tuli ensimmäisen kerran oikeesti sellanen olo, että S ymmärsi että haluan seuraamisessa sen katsekontaktin:) Toivottavasti ei ollu vahinko.. Liikkeestä maahan on nyt tosi hyvä, JEE! Myös liikkeestä seiso toimii, mutta sen tipauttaisi helposti maahan. Luoksetulo nyt on ollu jo kauan hyvä. Paikallamakuu toimii. Hyppy myös. Alon liikkeet on siis aika hyvällä mallilla:) Vielä tietty on paljon harjoiteltavaa, kuten seuraamisen matkan pidentäminen ja tietenkin kaikkien liikkeiden kestot ilman välipalkkoja, mutta sen treenin aika ei ole vielä ennen kuin Svingi voi olla varma tekevänsä oikein. Mutta kyllä toko on taas kivaa!!! :)

Ei kommentteja: