maanantai 12. heinäkuuta 2010

LOMALOMALOMA

Ensimmäinen viikko lomaa on jo takana päin ja en paljoa kotona ole ehtinyt olemaan. Edellis lauantaina oltiin siskon kolemkymppisillä ja koirat tietenkin tulivat mukaan kun maalle kerran mentiin. Ländereitä odottikin yllätys, kun maalle oli muuttanut kaksi uutta karvaista: Leonid ja Olek. Tässä Heppu ihmettelee uutta tulokasta :)
Vuohiahan ne:) Heppu oli ihan innoissaan ja yritti saada kavereita leikkimään. Svinkku ei mennyt ihan lähelle, mutta kauempaa katseli kiinnostuneena. Vielä on pojat pieniä, mutta jotain 60kilosia ne on aikuisena :-O

Sunnuntaina sitten aamutuimaan nokka kohti Tamperetta Minnan kanssa. Helteinen agirotu luvassa. Mun molemmat koirat oli ilmoitettu vaan joukkuekisaan. Hepun kanssa menin ensin kilpailevissa medeissä. Radalta 5 virhettä kiellosta, luulin kyllä että tulee enemmänkin virheitä, niin paljon sekoilin kolmella viimeisellä esteellä. Kaaharit (Gromit, Zimbo, Opri ja Heppu) sijoittuivat sijalle 9/53.
Svingi kisasi sitten mölli-medeissä sisarustensa Jytän, Mesen ja Zonan kanssa. Radalla ei ollut keppejä, joten turhaa jännitin niitä. Rata oli mukava ja Svingi meni oikein hiennosti! Musta pussi hiukan pelotti, mutta kyllä neiti sieltä läpi tuli:) Kontaktit meni hienosti, ehkä ripsun hitaasti. Radalta kieltovirhe kun Svingi tuli A:n ohi ja siitä heti hylly perään, kun ohituksen jälkeen työnsi nenän putkeen. Kaikki Jettildan joukkueesta menivät kyllä tosi upeesti ja joukkue sijoittuikin hienosti sijalle 4/18.

Tässä velipoika Mese ja Svingi leikkivät sm-kisoissa:


Viime viikonloppu hujahtikin sitten Kokkolassa KLAGissa. Matkaan lähdettiin perjantaiaamuna ja Raumalta kyytiin napattiin Terhi ja Ziki. Kokkolassa oltiin yllättävän nopeasti:kun juoruamista on tarpeeksi menee aikakin nopeesti:) Kokkolassa käytiin ensin syömässä ja kaupassa ja sitten majoituttiin meidän mökkiin, joka oli leirintäalueella, jossa kisatkin käytiin.

Perjantai-iltana oli yksi agirata, tuomarina Kokkonen. Mulle ja Hepulle radalta tulokseksi 10. Ensin Heppu arvioi ponnistuksen väärin ja tippui suoraan riman päälle ja loppuun vielä hypyn ohitus. Hyvä vauhti oli Hepulla, joten ihan ok viikonlopun avaus. Illalla sitten grillailua, punkkua ja agilityseuraa ja hyttysiä!!!

Lauantaina ensimmäinen rata oli kv-rata, tuomarina Nyberg. Tältä radalta meille 0. Ilokseni Hepun kontaktit olivat jouhevat, eikä herra jäänyt himmailemaan! Sijoitus 3. Palkinnoksi saatiin pokaali, 4kg ruokasäkki, lelu, koiramagneetti ja 10euron lahjakortti :) Ennen illan toista starttia käytiin syömässä, ottamassa päikkärit ja hiukan uittamassa koiria. Taas oli virtaa illalla, kun oli Nybegin hyppärin vuoro. Rata sujui jouhevasti ja maalissa nollalla ja tällä nollalla voitto ja Hepun ensimmäinen hyppy-sert!! :) Samalla tietenkin plakkariin myös tuplanolla! Voitosta palkinnoksi pokaali, sert-ruusuke, klag-paita, koiramagneetti, lelu, nahkaremmi ja 20euron lahjakortti! :) Ei paljoa upeemmat palkinnot olis voinu enää olla!! Illalla käytiin pelaamassa minigolfia, saunottiin, uitiin ja grillailtiin, kivaa!

Team-KLAG
Sunnuntaina vielä kaksi starttia, joista ekan agiradan tuomaroi Kokkonen ja toisen Nyberg. Molemmilta radoilta Hepulle 5 kiellosta. Molemmat kiellot oli vielä ihan samanlaisesta kohdasta:-O Hepulla oli taas vauhdikkaat kontaktit ja muutenkin draivia riitti kaikille viidelle radalle, tästä on hyvä jatkaan sitten karsintoihin.

Sunnuntaina oltiin hiukan ennen puolta yötä Raumalla, jossa Mikko oli keittänyt kahvit valmiiksi. Sitten vielä ajomatka Turkuun ja kotona! Tosi kiva reissu jälleen kerran, oli oikea lomafiilis! Kiitos Terhi ja Ziki, ensi vuonna taas!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja saavutuksia taas kerran ! Joku muistaakseni agirodussa mainitsi jotain noista hyppyserteistä; taisi mainita, ettei niistä edes haaveile vai miten se meni...;0). Onnea matkaan karsintoihin. Kyllä te homman osaatte !!

Anonyymi kirjoitti...

Upeeta!
ONNEE! Te vaan ootte hyviä!!

Petra

Ansku kirjoitti...

Mua kanssa hymyilyttää tuo hyppy-serti kuka puhu niistä mitä Salossa???? :D :D