lauantai 2. toukokuuta 2009

Tuplanolla ja kevätlook :)

Tänään olin kisaamassa Hepun kanssa tsaulla, Emmalla alkoi harmillisesti juoksu,joten neidin kanssa en päässyt kisaamaan. Tänään oli 3 agirataa, Nybergin ratoja. Tässä hyvin tiivistetty kisaraportti... Ekalta radalta tulokseksi 5, keppien sisäänmenovirhe, en tehnyt mitään auttaakseni Heppua vaan ohjasin kohdan tosi huonosti. Sitä saa mitä tilaa. Rata sisälsi muutamia vähältä piti tilanteita, kun sain kalastella Heppua vääriltä esteiltä..ajoitus onkelmia. A mentiin kerran ja se oli HIDAS! Puomi kaksi kertaa ja se molemmilla hyvä ja reipas:) Eli just päinvastoin ku viime vkl. No ainakin sain vapautettua Hepun aina itse pois kontaktilta, eikä hän päässyt vapauttelemaan itse itseään.
Tokalta radalta sitten saatiin 0. Nyt A mentiin tuplasti ja hitto sitä himmailua, mutta puomi oli tällä radalla ihan tosi super! Yksi tosi huono kohta, putkeen vienti, oli tällä radalla, mutta muuten meni ihan ok. Nollalla sij.7.
Vimpalla radalla sitten tahkottiin kontakteja oikein urakalla, puomi kaks kertaa, samoin A. Nämä meni samanlaisesti kuin aikaisemmillakin radoilla, A :( ja puomi :) Tää rata onnistui mun mielestä meidän radoista parhaiten. Tuloksena 0, sij.4.
Näin saatiin se uupuva tuplanolla ja samalla pääsylippu kesän arvokisoihin.
Kiitos Heppu<3

Tässä vielä kuvakooste kevään jutuista
Kuvat alkaa nyt sitten uudemmasta..

27.4.09 Heppu ja ystäväni tytär Sofia

Metsänpeikko 23.4.09

Hoitokoira Ziki, lainakoira Emma ja omakoira Heppu :) 12.4.09

Heppu ja kuohuava Halsiten koski 3.4.09

Lenkkiporukka Halisten koskella, minä, Marika ja koiruudet

Ihanainen Pullonokka:)

Tinka ja Heppu

3 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Suuret onnittelut tuplanollasta! te ootte taitavia! Lisää nollia ja muuta kivaa tiedossa ensviikon loppuna, eiks niin=)

MarjaK kirjoitti...

Isot onnittelut tuplanollasta! Kivasti siis kisat paranee kohti kesää! Hienoa!

Annuli kirjoitti...

Onnea-ponnea tuplanollasta. Mä liputan teille sinne sm-kisoihin ja tulen varmasti karsintoja seuraamaan. HYVÄ HUIPPU HEPPU!