lauantai 23. toukokuuta 2009

Yhteiseloon totuttelua

No niin, rinsessa on ollut nyt sitten kotona melkein 3 päivää ja hengissä ollaan;-D Kotimatka Janakkalasta sujui hienosti, ensin neiti kiljui ekat 20km mun sylissä, sitten hän alkoi yrittää pois sylistä, taakse. Päästin Svingin taakse,niin hän meni samantien kuskin taakse lattialle, mun jumppapatjan päälle nukkumaan. Siellä Svingi sitten nukkui koko matkan aina Turkuun asti. Tästä voimme päätellä, että ei taida tulla sylikoiraa Svingistäkään...hmm..
Svingi matkalla uuteen kotiinsa!


Heppu odotti kotona, kun me saavuimme. Svingi lähti heti tutkimaan taloa ja oli kiinnostunut Hepusta. Heppu hiukan nuuhki ja totesi pennun olevan ällö, joten sitä olisi syytä vältellä. Samalla välttely, väistely- linjalla Heppu on koko ajan ollutkin, tosin kyllä hän murahtaa jos S häiritsee lepohetkeä tai hyppii päälle. Rohkeasti Svinkku menee koko ajan Hepun luokse, mutta eleet ovat (onneksi) alistuvaiset. Ulkona penska hakee koko ajan Heppua leikkiin ja hyppii päälle. Heppu vaan murisee ja siirtyy omiin oloihin.
Eka tapaaminen


Paljon ollaan jo ehditty tekemään. Ollaan leikitty sisällä ja ulkona, harjoiteltu remmissä kulkemista, käyty metsässä, leikattu kynsiä ja kuivattu tassuja, ihmetelty bussia ja traktoria jnejne. Hyvin Svingi tekee asiansa ulos, vain muutaman kerran on ehtinyt lirahtaa sisälle. Eilen oltiin äitin ja iskän luona tutustumassa ja tervehtimässä Tinkaa. Ensin Tinka oli tosi pelottava ja Svingi murisi Tinkalle mun selän takaa..murmur. Ulkona hiukan vielä jännitti, mutta kohta Svingi juoksi jo Tinkan perässä:) On se vaan reipas pikkunen! Ei se mitään ääniä tai kummallisuuksia ole vielä yhtään hötkyillyt, tänään vielä ukkosti ja salamoi, mutta ei pelottanu yhtään!
Heppu on päässyt joka päivä myös omalle lenkille tuulettumaan, lisäksi Hepun kanssa oon tehnyt tokoa ym, kun pentu nukkuu, niin saa "papparainenkin" vähän laatuaikaa:)

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Iiih, mikä ihana pikkuinen täällä on :-) Onnea pentusesta!!!

Ihan oikein katsoit, tuplat väännettiin. Olisi kuulemma ollut ihan noloa, jos olisin ohjannut karsinnoissa vääränrotuista Kavia. Bitti kai sitten päätti, että ei kun hän haluaa mamman kanssa :-)

http://www.rockybittijasampo.fi/blogi.html tuossa on blogi, joka päivittyy hiukan ajantasaisemmin kuin kotisivujen uutiset ;-)