torstai 14. toukokuuta 2009

Ahvenanmaalla...

No niin. Mistäs sitä taas alottaisi. Hiukan oon saanut "haukkuja" tästä blogin päivittämisen hitaudesta...no kattokaas ku mä oon välillä hiukan saamaton, hyvä esimerkki on se, että mulla käy seinäkello ympäri vuoden kesä ajassa, koska mä en vaan saa aikaiseksi siirtää sitä talviaikaan... Lisäksi mulla kesti kaksi vuotta ennen kuin sain aikaiseksi hankkia keittiöön verhot... Että tää on vielä hyvin pientä, jos blogi ei päivity päivittäin :-D

Mutta asiaan. Tässä välissä oltiin Hepun kanssa kisaamassa Janakkalassa, sieltä hylly ja nolla. Viime viikonloppuna oltiin Ahvenanmaalla kisaamassa ja siitä nyt pidempi sepustus. Lisäksi meidät Hepun kanssa valittiin edustamaan omaa seuraamme (ATT) medien sm-joukkueeseen :) Eli siinä ne kuulumiset, lyhyestä virsi kaunis:)

Ahvenanmaalla siis olimme isolla porukalla viime viikonloppuna. Reissu oli Affenanmaalle jo kuudes kerta, eli oikeastaan jo perinne. Tällä kertaa mökkiseurueemme vahvistui Sannalla, Topilla ja kahdella vesiäisellä, kivaa kun lähditte mukaan! :)
Perjantai aamuna Mikko, Terhi ja Anni tulivat hakemaan minua ja sitten vaan Viikkarin satamaan ja laivaan ja koirat hyttiin. Meidän hytin koirat ovat jo konkareita matkustamisessa, joten siinä ei mitään ongelmia. Hemuli nyt taas tappoi suojalakanoita Hepun häkin vierestä..sekin on jo perinne. Ja munhan koira on puhdas pulmunen :-P
Tässä vaiheessa sitten alkoi koko viikonlopun kestävä SYÖMINEN! Kaksin käsin kun iskee ruokaa suuhun koko viikonlopun, niin ei tarvitse pelätä nääntyvänsä nälkään..
Mökkimme oli hieno ja hyvin mahduttiin koko porukka saman katon alle, kämpässä siis 8 ihmistä ja 9 koiraa. Saunomista, juoruilua, lenkkiä ja ruokaa, siinä illan ohjelma.

Meidän mökkiseurueen koirat (kuva napattu Sannan matkakertomuksesta)
Heppu, Soolo, Pogo, Gille, Ziki, Ruska, Hemuli, Aada ja Beea

Seuraavana aamuna satoi vettä!! Muut lähtivät aamutuimaan kentälle (joka oli muuttunut järveksi), me menimme Tarun ja Annin kanssa hiukan myöhemmin. Aamupalaa syödessäni Annikin sitten ilmoitti, että hän ei tykkää banaaneista...joopa joo, ei niitä banskuja ollutkaan ostettu ku kymmenen kiloa;-) No, onneksi taisi tyttö niistä todellisuudessa pitää..
Vettä satoi aina siihen asti kunnes kolmosluokka alkoi. Aika kelju olo kyllä oli, kun oli märkää ja kylmää. Onneksi Sannan lainaamat kumpparit pelasti mun päivän:) Pienestä on onni kiinni:)
Ensin kaksi agirataa ja niiltä meille tuplanolla, sijoituksin 4 ja 3. Ekalla radalla liukastelin oikein kunnolla, mutta kunnialla maaliin. A hidas. Seuraava rata meni kaikin puolin mukavasti, mutta nyt Heppu himmaili aan lisäksi myös puomilla..
Hyppäri oli oikeen tosi helppo, ei mitään erikoista, siitä huolimatta onnistuin hyllyttämään.. Päätin kerrankin tehdä kunnollisen vekin ja niin siinä sitten kävi, että kulmasin Hepun hypyn taakse ja siitä väärä rata. Muuten se rata meni niinkuin pitikin. Hieno päivä sinäänsä, että koko meidän porukka pääsi palkinnoille ja kahmimaan viikkarin lahjakortteja. Muitakin tuttuja ja uusia tuttavuuksia vilisi paljon palkinnoilla. Onnea kaikille! :)

Palkintopallilla:) (tämä kuva taas "pöllitty" Terhin matkakertomuksesta)


Illalla sitten taas saunottiin ja "käytiin uimassa" sekä syötiin lasisirutortilloja. Muut nirsoilivat lasinsiruja, mutta Sanna söi nekin..AAAAARGH!! Ilta oli oikein mukava ja huipentui läpsy-peliin:) Niin väsyneitä oltiin..vain adhd-Terhi olisi taas valvonut koko yön:)

Sunnuntaina oli enää yksi startti, agirata. Siitä meille Hepun kanssa 5 ja hiukan yliaikaa. Vitonen tuli rimasta ja yliaika siitä, että tein kaikki kontaktit kunnolla loppuun, seisotin vielä kauan Aalla, jotta sain kehua kunnolla. Mielestäni tämä rata oli meidän viikonlopun paras rata.
Sitten kimpsut ja kampsut kasaan ja kätkön kautaa satamaan ja pienet tirsat ennen kuin päästiin laivaan.
Laivassa perussetti, eli ruokaaruokaaruokaa ja shoppailua.

Niin kiva reissu oli taas kerran!! Kiitos Rauman porukka: Terhi, Mikko, Anni, Taru, Liisa, Sanna, Topi, Tiina ja Sakke, te teitte tästäkin reissusta loistavan! Ja niin kai mekin ollaan Hepun kanssa sydämeltään aina raumalaisia:)

2 kommenttia:

Sanna ja pojat kirjoitti...

Höhöhöö, hauska kirjoitus sulla :) VIHDOIN :D Piti kai mun nyt ne lasinsirutkin syödä siitä pois - ei vissiin lähtenyt nälkä muuten tai sitten mä vaan uneksin niistä laivan jälkkärilautasista.
Mutta muistakin nyt sitten kun se vauveliini sulle tulee, niin ainakin niitä kuvia yrittää saada esille!! Jookos?

Anonyymi kirjoitti...

Onnea taas nollista ja sijoituksista ! Ne tekee, ketkä osaa ;0). Toivottavasti nähdään jossain kesän aikana !

Eija, Elsa, Simo ja Pyry