tiistai 26. elokuuta 2008

Perjantaina vankilaan ja sitten agilityleirille

Perjantaina olin tosiaan vankilassa, tarkemmin sanottuna Kakolassa, tutustumiskierroksella. Kakolastahan vangit on hieman alle vuosi sitten siirretty uuteen vankilaan. Kierros oli kyllä tosi loistava ja kattava. Meille sattui vielä huippu hyvä opas, joka osasi kertoa hyvin paikoista sekä lisäksi tarinoita vangeista, paoista ym. Olin niin innoissani, koska ne asiat olivat oikeasti aika kiinnostavia. Kaiken kuukkuraksi Kakola oli kuin suoraan jostain Pako- sarjasta :-0 Karua.

Lauantai aamulla suuntasin auton kohti Vehmaata, jossa järjestettiin RKS:n (Rauman Käyttö- ja Seurakoirat) agilityleiri. Pääsin silti vierasseuralaisena mukaan, koska olen sentään Rauman kasvatti. Vain pari kilsaa ajettuani päätin mennä tankkaamaan ja oikein silleen komeasti kylki edellä huolttiksen tolppaan... :( Eli lommoisella ja naarmuisella autolla kohti Vehmaata. nyyh.
Kouluttajana leirillä oli Juha Orenius. Heti kun aamukahvit oli juotu, niin rataa rakentamaan. Olimme Hepun kanssa heti ekassa ryhmässä. Rata oli mukavan tuntuinen, ei sisältänyt mitään huippu vaikeita koukeroita. Erityisesti tahkoimme Hepun kanssa välistä veto kohtaa ja lopuksi se toimikin hienosti. Välistä vedot ovat mun ja Hepun oikea heikko kohta :/ Treenien päätteeksi huomasin, että Hepun takajalan antura oli hiukan verinen, pieni ruhje, onneksi ei vakavampaa.
Myöhemmin iltapäivällä mentiin porukalla tokoilemaan. Aluksi otettiin paikalla makuu. Otin varman päälle reilu 2 min ja H pysyi hyvin ja asento oli aktiivinen, JEE, sain siis palkattua täysin oikeasta suorituksesta. Otin lisäksi Hepun kanssa kaikkia voittajan liikkeitä ja olin kyllä super tyytyväinen pikku länderiini <3 Hän oli vaan niin taitava. Kaikki noudot upeesti, samoin ruutu (ekalla tyhjään, wuhuu!!), kaukot oli hyvät ja jopa luoksetuloon olin tyytyväinen (H tuli lujaa ja pysähtyi terävästi). Tällaisia tokopäiviä soisi olevan useamminkin.... ;)
Illalla sitten grillattiin, leikittiin ja pelattiin porukalla. Loppuillasta siirryttiin jonkun ralliporukan kanssa laavulle laulamaan. Oli kyllä kivaa! Mulla ja Terhillä oli myös hihitys illalla herkässä..mistä lie johtunut. Kaiken kukkuraksi joku oli kolistellut meidän kämpillä, vaikka me Terhin kanssa oltiin reiluja muita kohtaan ja mentiin ihan hiiren hiljaa....joo just ;) Odotankin jo niin innoissani mun ja Terhin seuraavaa reissua..se me tehdään vielä syksyn aikana ja silloin jätetään koirat, miehet ja lapset kotiin. Siitä myöhemmin enemmän.

Sunnuntai aamulla hiukan nukutti, mutta kello kahdeksan olimme jo aamupalalla ja heti sen jälkeen radan rakennukseen. Me oltiin H:n kanssa vasta myöhemmässä ryhmässä, joten saatiin löhötä aamupäivä. Juha oli taas suunnitellut kivan radan, jossa todellakin piti juosta. Treenin jälkeen olin kyllä kuollut. Treeni meni ihan mukavasti, uusia vinkkejä taas saatiin. Heppu taas ruhjoi itseään jysäyttämällä aata päin...etutassuun haavoja+ etuanturaan. Treenin jälkeen kun otin Hepun levosta pois,oli koira epäpuhdas. Joten en voinut osallistua Hepun kanssa leirin mestariohjaaja kisaan, mutta onneksi Terhi lainasi mulle Ruskaa, jonka kanssa sain mennä. Kivaa oli ja Ruska oli supeeer.
Leiri oli kyllä kerrassaan mukava. Hyvässä seurassa meni siis tämä viikonloppu, Rauman kisoissa sitten taas nähdään!! :)

Ei kommentteja: