tiistai 5. elokuuta 2008

Länderileiri ja paluu arkeen

Torstaina töiden jälkeen suuntasimme auton kohti Virtoja ja länderileiriä. Perillä meitä odottikin jo kämppiksemme Mervi ja Hepun tytär Mila (Demians Genevieve). Kuinka kiva olikaan taas nähdä heitä! Ensimmäinen ilta meni lähinnä juorutessa :)

Perjantaina väkeä alkoi tulemaan paikalle enemmän. Aamulla kävimme hiukan ottamassa agia ja illemmalla sitten tokoa ja yritystä aivopestä länderistejä tokon pariin. Päivällä Heppu ja Mila pääsivät uimaan ja yltyivätkin oikein leikkimään :) Vitsi isä ja tytär on kyllä samanlaisia! Välillä kun koirat meni nopeasti ohi, ei tiennyt, että kumpi on kumpi ;) Illalla sitten saunottiin, istuskeltiin grillin ääressä aina niin kauan, että seuraavana aamuna väsytti...

Lauantaiaamuna tutustuttiin pk-jälkeen. Mielenkiintoista! Jokainen teki koiralleen makkararuudun ja lopuksi kouluttaja näytti meille koiransa kanssa pienen jäljen. Mä oon kyllä helposti vietävissä, innostuin taas tästäkin ;) Seuraavana juoksukilpailu, 55m. Heppu oli urosten 6. Nopeimmat kaikista taisivat olla Kiira ja Verdi. Päivällä väsy painoi mua ja Merviä, niin että vetäistiin kahden tunnin päiväunet:) Koirat oli onnellisia, kun pääsi rauhassa nukkumaan..erityisesti Mila :) Illalla huoltajien agikisassa Heppu meni Antonin kanssa radan, tulosta en tarkkaan tiedä, mutta hienosti se meni!

Sunnuntaina leirinäyttelyssä kauneimmaksi valittiin Vanda. Me luistettiin näyttelystä Hepun kanssa, mutta parikilpailuun Mila ja Heppu osallistuivat, sij. 4/5 ;) Lopuksi vielä arpajaiset ja palkintojen jaot. Sitten heipat ja ajelemaan kotia kohti! Kerrassaan mukava leiri takana päin. Kiitos kaikille seurasta, oli kivaa ja viimeistään ensi vuonna taas nähdään!!

Maanantaina olikin sitten paluu arkeen ja töihin 6.30, haukotus. Päivällä tein Hepulle makkararuudun ja illalla treenattiin nopeutta kaukoihin ja nopeutta liikkeestä istumiseen. Loistopalkka lopuksi eli lehtikasa :) Hepun mielestä se on ihanaaaaaa hyppiä lehtien seassa ja ottaa niitä kiinni. Varsinkin syksymällä vaahteran lehdistä saa isoja kasoja..

Ei kommentteja: