keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Työt alkoivat tänään..

Eilen oli mun toiseksi viimeinen lomapäivä..joka tuntui viimeiseltä, koska tänään olin jo töissä. Sitten perjantaina on vielä vapaa, huomenna lähtö Virroille ja länderileirille, kivaa.

Koko eilisen olin menossa johonkin :) Aamulla kaupungilla ja päivällä käytiin Elinan ja Omien kanssa lenkillä. Lämmin oli, mutta hyvin jaksettiin. Kiitos Elina ja Omi lenkkiseurasta! Lenkin jälkeen kävin uittamassa Heppua ja lähdin kiireesti serkkupojan synttäreille. Illalla vielä pelaamaan tennistä ja Heppukin pääsi mukaan, vaikka ei pallopoika saanutkaan olla...

Tässä muutama eilinen lenkkikuva. Kuvien laatu siis on surkea, koska otan ne kännykällä, digikameraa en vielä omista vaan mul on ihan perinteinen filmikamera! ;) Lapset on välillä päiväkodissa hämillään, kun en pysty heti näyttämään ottamaani kuvaa..."Siis ku tämä filmi täytyy ensin viedä liikkeeseen.." Ja hölmistyneitä katseita riittää..nykyajan lapset ;)


Tässä siis Omi ja Heppu. Omie (FIN TVA Decathlete´s Galaxy) on Hepun ehdoton idoli. Koska Omilla on niin loistavat sosiaaliset taidot, tulevat pojat hyvin toimeen keskenään. Heppu menee aina sinne minne Omikin, koska hänkin tahtoo olla yhtä cool.

Pojat samalla hajulla.

Tänään taas uimassa. Hepusta alkaa kehkeytyä oikea noutaja. Kepin sain heittää lähemmäs kymmenen kertaa, ennen kuin sain kuvan. Ja kiltisti Heppu vain haki kerta toisensa jälkeen. Illalla treenattiin pihalla vielä ruutua namilla ja lelulla ja tyhjään. Hyvin meni. Otin myös pari tunnaria ja tänään tarjos jo hienosti sivulletulon..nyt vaan treeniä ni saadaan liikkeet kuntoon.
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hih hei, mä löysin teijät! terkut hepulle, tuutteko syksyllä taas jaakolle muuten? teillä on niin upee kesä takana, että vähän jopa kadettaa, pääosin iloitsen vaan. :))nähdään jossain käänteissä !
Annuli ja Nelli