maanantai 28. heinäkuuta 2008

Maajoukkuekarsinnat

Viikonloppu Helsingin jäähallissa on takanapäin ja tänä aamuna nukuttiin tooooosi pitkään. Meille viikonloppu ei ollut kovinkaan antoisa, paitsi siinä mielessä, että sai kannustaa katsomon puolella tuttuja. Katsomon puolella on kyllä niin jännittävää!!

Ensinnäkin paljon onnea maajoukkueeseen pääsystä seurakaverit MIIA JA DAISY sekä RAUNO JA LEIJA. Hurjasti onnea myös ylivoimaisesta voitosta JAAKKO JA ZEN! Sekä ländereistä parhaimmalla ANU JA VIIMA! Te olette kaikki paikkanne ansainneet! :)

Meidän lauantai aamun eka hyppis meni ihan mukavasti. Heppu kävi kuumana ja komensi ;) Puolessa välissä rataa myöhästyin takaakiertoon työnnöstä ja Heppu hyppäsi hypyn väärään suuntaan...hyl. Kaiken kaikkiaan kuitenkin olin tähän rataan tyytyväinen. Agiradalta myös hyl, putkiansa..Tosin pohjalla rasitteena jo kontaktivirheet. Eli tuplahylly ja menolippu katsomoon. Tässä lyhyesti meidän karsinnat.

Sunnuntaina kyllä oli hauska päivä, kiitos Terhi ja Anni seurasta, teidän kanssa ei koskaan ole tylsää! :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Noniin, nyt onnistuu kommentoiminen :)

Onhan nuo karsinnat kyllä todella antoisa viikonloppu vaikkei menestystä tulisikaan :) On sitten ensi vuonna helpompi kun ei tarvii niin paljon jännittää kun tietää millainen meininki siellä on ;)