maanantai 28. heinäkuuta 2008

Yliaktiivinen alku blogille ;o)

Tosiaankin tällä hetkellä intoa piisaa blogin suhteen ehkä vähän liikaakin :) Nyt ajattelin kokeilla miten saan valokuvia lisättyä tänne väliin ja esitellä samalla Hepun pari koirakaveria...Tässä Hepun "pikkusisko" shelam Tinka (Ninas Espresso Time). Tinka on siis isosiskoni Marikan koira ja tällä hetkellä penskalla on ikää 17 vkoa. Tässä koirat ovat polskimassa juhannuksena mökillä. Heppu ja Tinka ovat parhaat kaverukset, vaikka Heppu sen harvemmin myöntää....


Tässä ovat Hepun parhaat kaverit Raumalta. Vehnäterrierit (vas.) Beea (Vehnäpellon Beea) ja Aada (Vehnäpellon Aada). Asuimme Hepun kanssa useamman vuoden Raumalla, joten vehnätyttöjen ja omistajansa Liisan kanssa on tullut puuhattua yhtä sun toista mukavaa. Heppu ja Aada ja Beea ovat mm. reissanneet monet kisareissut yhdessä aina Ahvenanmaata myöden.


No niin, onnistuihan se kuvien laitto:) Nyt katsomaan telkusta Ronja Ryövärintytär!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa teilläkin on blogi :)) Linkitän kotareille kun taas istahdan koneelle.

Leirillä nähdään! :)

T: Ansku ja hunsvontit

Anonyymi kirjoitti...

Kivaan näköinen blogi!! :) Voidaan täällä sitten Tinkan kanssa ihailla idolia ja katsella tarkempia kuulumisia, jos jostain syystä ei kaikkea kuulla (puhelin kun taitaa soida joka päivä molempiin suuntiin)!

Anonyymi kirjoitti...

katsotaan kuin kommentointi nyt sujuu ;D
Hepulle terveisii