maanantai 1. syyskuuta 2008

Viikon kuulumiset

Viikko on mennyt taas ihan huomaamatta ilman päivityksiä.. mutta nyt taas kuulumiset. Viime viikolla alkoi taas Jaakon treenit "vanhassa uudessa hallissa" eli Hitti-areenalla. Heppu oli ihan tohkeissaan kun pääsi aksaamaan ja olikin hyvässä vedossa. Rata itsessään meni kohtalaisen hyvin, mutta ne kontaktit.. Siis meni nekin ihan hyvin,siis ei Heppu hypi yli, vaan himmailee :( Ja kyllähän se syykin tiedetään..ei katsos taida ohjaajakaan tietää mitä haluaa, millä tavalla jne. Joten koittaa siinä sitten koira tehdä parhaansa, huokaus, kontaktiesteet aiheuttaa mulle kyllä turhautumista sitten viimisen päälle..blaaaaaah. Joo, mutta kivaa oli treenata, treenimotivaatio on palannut, kisamotivaatiota odotellessa. Ensi viikonloppuna menemme Raumalle kisaamaan, josko into löytyisi taas (siis multa).

Torstaina mun oman ryhmän treenien jälkeen jäin ottamaan tokoa. Tein aika paljon hyppynoutoa, ei satavarma, mutta aika hyvä. Oon nyt kehunu pelkästään hypystä molempiin suuntiin, hyppynouto on kyllä Hepulla aika nopea, se on plussaa. Sitten otin muutaman kerran tunnarin pelkällä omalla (piilossa). Tunnari on nyt oikeilla raiteilla, jes! :) Lopuksi vielä seuraamisen kestoharjotus, eli pitkä seuraaminen ilman palkkaa ja lopuksi iso palkka, oli hyvä. Paitsi täyskäännökset. Täytyy varmaan ottaa naksu avuksi, että saan käännökset tiiviimmiksi. Tänään treenailin paikalla makuuta ja nyt hyvä, täytyy vaan ottaa hiukan pidempiä aikoja, ku nyt oon ottanut vaan max. 3 min ja kokeessa on 4 min. Koirakavereitten kans pitäis kans treenata paikalla makuuta, no, ehkä Omie tai Hoppu haluaa auttaa :) Ai niin, onnea Elina ja Omie nollavoitosta, te ootte parhaita! Vähän nyt rönsyilee mun juttu ;D

Lauantaina pidettiin tyttöjen ilta ja oltiin Minnan ja Lauran kanssa mun luona. Käytiin tsekkaamassa uusi Amarillo ja siel oli rullaportaat :) Aika hauska juttu..(kenellä ne halvat huvit olikaan..??!!) Sunnuntaina oltiin siskon kanssa Korkeasaaressa :) Oli kyllä hauska reissu, viimeks oon käyny siellä joskus muksuna. Kierrettiin yli 3 tuntia ja nähtiin paljon elukoita, tiikeri tuli IHAN viereen, aika mahtavat tassut. Siellä oli myös magnustivauvoja (terkkuja vaan, tiedät-kyllä-ketä-tarkoitan), hiukanko söpöjä. Illalla vielä Lauran ja Tiran (kääpin Pinserella´s Tiramisu) kanssa lenkillä.

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Joo, kyllä Omie aina Hepun tokoilussa ehtii auttamaan, vaikka onkin jo lopettanut sen tokon harrastamisen, mutta ehkä me sitä BH-koetta varten tarvitaan niitä tokon taitoja ;)

...olethan muistanut rytmittää oman liikkeen niissä täyskäännöksissä (...en mä mitään epäile, näen vaan sieluni silmin että olet unohtanut ne askeleet ja käännyt vaihteeksi "väärällä jalalla"...)