tiistai 16. syyskuuta 2008

Laiska päivittäjä

Taas on hiukan kulunut aikaa viime päivityksestä... En siis enää ole ihan niin aktiivinen kuin aluksi.. ;o/ Tässä on ehditty jo vaikka puuhaillakin vaikka mitä. Viime keskiviikkona (ja jälleen huomenna) oli Jaakon treenit..rata oli taas mukava. Me tahkottiin kauan Hepun kanssa alkua, hyppy-rengas-hyppy. Siis alku ei ollut mitenkään vaikea, mutta haluttiin vaan viilata kaarretta. Koitettiin kohtaa monella eri tavalla ja loppujen lopuksi takaa ohjaus leikkauksilla osottautui parhaimmaksi vaihtoehdoksi. Kontaktit meni ihan jees ja myös kepeille meno lyhyellä (!) lähestymisellä.

Torstaina oli mun ryhmän aksat, jonka jälkeen jäin treenaamaan tokoa...blaah mikä treen: iHyppynouto HUONO, ruutu HUONO, täyskäännös HUONO :( Että siitä sitten repimään jotain huumoria.. Ei auttanut muuta kuin lopettaa treenit, ennen kuin oma pinna palaa ja eikun lenkille jäähdyttelemään omia hermoja..Aina ei vaan oo hyvä treeni, ei auta itkut ei.

Sunnuntaina olin koko päivän ATT:n kisoissa töissä. Heppu oli mukana. Ensin Heppu nukkui aamu-unet autossa ja sitten hän hääräsi pikku-apurina mun ja Jasminan kanssa "toimistossa" (lue: asuntovaunussa). Hienoa menestystä taas tutut saivat: Raijalle ja Rikulle eka nollavoitto ja AVA-kello tikittää, ONNEA! Elina ja Piitu 0-voitto, Miia ja Daisy 0-voitto, Niina ja Sumu 0-voitto, Jaakko ja Zen 3 x 0-voitto! 8-) Huimaa! Onnea kaikille!

Maanantaina eli eilen olin Janitan ketteryys- ja nopeustreeneissä. KIVAA!!! Oltiin kaikki ihan kuolleita ja kaikkemme antaneita.. Tänään on pakaralihakset jumittanut :)

Tänään treenasin ruutua hiekkakentällä, tänään onneksi SUPER! Huh, jo helpottaa viime torstain masis. Tein hiukan eri palkkaus variaatioilla ja toimi kaikilla kuin unelma. Yritän nyt käydä treenailemassa hiekkakentällä (Normaalisti treenaan meidän pihalla nurmikolla), koska seuraavat tokokisat on hiekkakentällä. Otin muuten viime su kisoissa paikalla makuu 4 min, se oli hyvä. Hyvä Huippu-Heppuni <3

Ei kommentteja: