tiistai 23. syyskuuta 2008

ABCDEFGHIJKLMN

Taas viikko hurahtanut ja kaikenlaista tapahtunut. Viime viikon aksatreenit jäivät väliin, koska flunssa iski :( Olo oli niin raato, että oli pakko jättää myös Jaakon treenit väliin. Viikonloppuna onneksi olin taas iskussa ja toiminnassa kiinni. Lauantaina oltiin työporukalla vaeltamassa Kuhankuonolla, kiva reissu! Grillattiin makkaraa, juotiin pannukahvit ja kuljettiin pitkin pitkospuita. Matkalla löytyi PALJON suppilovahveroita, lisäksi puolukoita ja karpaloita.

Sunnuntaina oltiin Sallan ja Vilin kanssa kisaamassa Purinalla CityBelgien kisoissa. Eka rata oli agirata ja tuomarina Asko Jokinen. Radalta löytyi..tittididii...PÖYTÄ! Mun ja Hepun kohdalle pöytä on osunut kerran 2-luokassa ja kerran aikaisemmin kolmosissa. No, mutta ei se kauheasti huolettanut, koska tiesin, että Heppu osaa pöydän. Rata oli kyllä kaiken kaikkiaan haastava! Paljon koukeroa ja ansaa, keppien avokulma, pöydän jälkeen muuri, joka oli ahtaassa välissä, koska puomi oli ihan vieressä...meille vaikein kohta. Alussa meille hitaita koukeroita ja siivekkeen ympäri pyöritystä. No, mutta alun pyöritykset ja kaarteet meni hyvin, mutta sitten seiskaesteellä en ottanut Heppua tarpeeksi haltuun ja H kiersi hypyn ja hyppäsi sen heti väärään suuntaan..hyl. Pöytä meni hyvin, samoin kepit ja kontaktit oli jees, muuten rata meni aika pilalle. Heppu kävi vielä pari ylimääräistä kertaa puomilla, kun ohjaaja oli ihan löysä, eikä yrittänyt täysillä hyllyn jälkeen..eli ihan peestä :(
Hyppärille sitten tsemppi päälle ja rata olikin paljon parempi, siitä puhdas rata ja yliaikaa 0,44 eli nippanappanolla. Sijoitus 4. Luka voitti ajalla -2,7 eli meille ihan perinteinen aikatappio kärkeen. Radan alku oli tosi kankea, tein huonon kulmauksen ja oma liike tyssäsi, niin Heppu ei oikein ollut kartalla että minne mennään, onneksi sain tsempattua ja loppurata oli jees. Avokulma kepit hyvin, takaakierto-twist ihan nappiin :) Kuudes SM-nolla plakkarissa.

Toko-rintamalle kuuluu ihan hyvää. Olen treenaillut ruutua, tunnaria ja paikalla makuuta. Ruutua pitäisi ottaa sata toistoa lisää ainakin, että se olisi hyvä. Olen käynyt nyt ottamassa ruutua hiekalla..pitäisi vaan ottaa sitä ihan joka päivä, eikä vaan pari kertaa viikossa. Ilmoitin nyt Ukiin kokeeseen, joten nyt on viimeinen mahdollisuus alkaa tahkoa ruutua. Paikalla makuussa ei ole ollut ongelmia, mutta silti se jännittää, koska olen treenannut sitä vaan yksin, vielä on onneks aikaa ennen koetta. Tunnarin otin eilen kokonaisena liikkeenä luonnon kepeillä ja se meni kerralla putkeen. Siis VAIN YKSI KÄSKY :) Kaikki muut liikkeet on saanut olla ennallaan, niitä en ole nyt viilannut yhtään. Paitsi olenpas, kaukoja nopeammiksi, mut en muuta.

Nyt odotellaan viikonloppua ja MM-kisoja :) Ihanaa lähteä reissuun ilman koiraa ja nauttia vaan hotellista, aamupalasta, saunomisesta ja kisoista. Niin luksusta. Lauantaiaamulla on sitten ennen kuutta lähdettävä, jotta ollaan ajoissa perillä.

Lisäsin muuten sivupalkkiin tapahtumakalenterin...päivittelen aina sinne kisoja ja kokeita, koulutksia ja tapahtumia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt löytyi teidän hieno blogi:) Hoppu ilmottautuu paikkamakuu kaveriksi heti kun juoksu on ohi. Heppu ei kyllä ole välttämättä onnellinen tästä treeniseurasta...

Elsi