torstai 19. toukokuuta 2011

TeeKooYks

Oltiin Svingin kanssa eilen tokokokeessa Forssassa. Päästiin mukaan peruutuspaikalta ja se oli kyllä kiva yllätys, koska näillä näkymin mun koirien seuraavat kokeet ovat vasta joskus elo-syyskuussa. Työpäivän päätteeksi huristeltiin koko porukka Forssaan, siellä jo olivatkin paikalla Ansku ja Fyra. Fyra korkkasi samalla tokouransa. Aika harvinaista herkkua kun samassa kokeessa- ja vielä samassa luokassa- kaksi länderiä! Kun me mentiin Svingin kanssa kehään, niin liikkuri totesi, että ettekö te olleet täällä jo kerran ;-D

Tuomarina kokeessa Ilkka Sten. Tässä Svingin koepisteet:

Luoksepäästävyys: 10
Paikkamakuu: 10 Svingin vierestä lähti koira juoksemaan, mutta neiti ei häiriintynyt yhtään, hyvähyvä!
Seuraaminen remmissä: 10 Tosi hyvä.
Seuraaminen vapaana: 9 Muuten hyvä, mutta vimppa täyskäännös väljä ja vimppa peruusasento jäi uupumaan.
Liikkeestä maahanmeno: 9 Nousi ennen käskyä istumaan.
Luoksetulo: 10
Liikkeestä seisominen: 7 Viime kokeen kopio, eli S lähti juoksemaan mun edelle, jonne sitten käskytin seisomisen.
Hyppy: 10
Kokonaisvaikutus: 10

ALO1, 188p, TK1, sij.1/7.

Näin ollen siis Svingille ensimmäien koulari TK1. Svingi toimi kyllä kokeessa tosi hyvin. Nyt kun on tottunut kisaamaan ylemmissä luokissa, niin voi että kun tuo alokasluokka on LYHYT! Just kun päästiin vauhtiin, niin sitten koe olikin jo loppu :-) Ylempiä luokkia ajatellen täytyy kyllä tehdä myös kunnolla noita kestotreenejä. Nyt sitten kesä aikaa viilata avoimen liikkeet koekuntoon. Syksyllä sitten korkataan avo ja ensi vuoden tavoite onkin helppo asettaa, eli se seuraava koulari.

Kyllä toko on hauskaa! Varsinkin kun kisakaverina on maailman parhaat partasuut!

Kokeen päätteeksi tehtiin vielä Anskun ja Fyran kanssa pikkuinen lenkki ja saatiin juoruttua mukavasti samalla. Puolen yön aikoihin oltiin sitten väsyneinä kotona. Kiitos Ansku lenkki ja koeseurasta ja onnea hienosta 1-tuloksesta! Länderit jyrää!

Tänään oltiin Svingin kanssa fyssarilla. Ensin Svingi vesijuoksi 20min ja sitten hierottiin. Molemmat lavat olivat jumissa ja lantio hieman kireä. Sen verran rankka agilityrysäys takana, että ei ihme että kiristää. Nyt on onneksi taas jumit auki ja seuraava aika on sitten 1,5 kk päästä Piiralla ja Ruotsin reissun jälkeen sitten taas fyssarille.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

WAU! Onnittelut!!!!

T: Tanja & M & M