sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Ei treenattavat asiat ainakaan lopu...

Kai tämäkin päivitys tänne täytyy tehdä ;-) Kyllä, tämän päivän saldo on, että meillä on vielä ihan HIRVEESTI treenattavaa! Tokokoe meni nyt niin ja näin, ilma onneksi edes suosi, eikä vettä satanut. Kokeen jälkeen tajusin, että on oikeasti vielä liikkeitä, joita Heppu ei vaan vielä osaa. Se, että se menee treeneissä esim. merkille useimmiten, ei vielä todista sitä, että se osaisi oikeasti sen. Mutta mehän treenataan!! Tosin näillä treenimäärillä siihen saattaa kulua tovi jos toinenkin, mutta meillä on aikaa:-) Kaksi meille voitokasta liikettä saatiin kokeeseen mahtumaan: Paikalla istuminen - Heppu istui kuin tatti, jes!! Luoksetulo - paras ikinä, nyt vihdoin on sadan vuoden jälkeen on löytynyt se meidän pysäytyskeino ja sopivat treenimäärät pysäytys-läpijuoksu akselilla, nyt yritän pitää tasapainon yllä, jotta vastaisuudessakin toimii. Näistä kahdesta liikkeestä olin enemmän kuin iloinen!!

Koe oli siis Pirkkalassa Tampereen kupeessa ja tuomarina toimi Jaana Tala. Mielestäni hän on oikeudenmukainen kaikille, jokseenkin aika tiukka, mutta hänellä on selvät perusteet pisteille.

Paikalla istuminen: 10
Paikalla makuu: 9 Rauhallinen. Ihan lopussa oli haistellut maata tassujen kohdalta, siitä pistevähennys. Tää on tätä eeveeällää, ihan kaikesta ylimääräisestä ropisee pisteet pois.
Seuraaminen: 7,5 Tuomari: "Muutamat pomput pois, niin oikein on kauniin näköistä" Mun mielipide Hepun seuraamisesta oli, et hirvittävää!! Seuraamiskaavio oli piiiitkä ja Heppu enemmänkin hengaili mukana kuin teki sellaista seuraamista jota oikeasti osaa. (huom! eipä olla koko keväänä tehty seuraamisen kestoa...olis ehkä aika tehdä...)
Salamakävely: 5,5 Järjestys seiso-istu-maahan. Heppu teki seiso ja maahan hienosti, mutta istumisessa jäi seisomaan. Varmaan jotain muutakin oli liikkeessä myös vialla tuomarin mielestä, koska pisteitä lähti niin paljon.
Luoksetulo: 8 Mun mittakaavassa täyden kympin luoksetulo!! :-)
Ruutu: 0 Tuplakäskytyksellä ruutuun, mutta jalat jäi ulkopuolelle... Ruutu on aina niin senteistä kiinni!
Ohjattu nouto: 0 Ei vaan osata. Juoksi merkin läpi ja sen jälkeen ei löytänyt enää merkille.
Metallinouto: 6 Ensin jouduin antamaan takasintulohypylle tuplakäskyn ja sitten vielä perusasennolle. Piti palautuksessa suussa, mutta jouduin siis pyytämään istumaan, kun olisi vain seissyt.
Tunnistusnouto: 6 Hyvä!! Teki huolella töitä ja toi luottavaisesti oman. Palautti taas seisten, mutta piti kapulan suussa. On tää kans, nyt kun ei enää tiputa kapuloita maahan, niin nyt sitten seisoo, eikä voi lykätä pyllyä maahan :-O
Kauko-ohjaus: 5 Tuplakäsky ekalle istumiselle, muuten hyvä, mutta liikkuu puolikkaan oman mittansa. Tajusin aikaisempia pisteitä katsellessani, että kaukot on itseasiassa meillä aika huonot! Mun pitää varmaan alkaa kuvaamaan kaukoja, jotta selviää missä vaihdossa Heppu liikkuu, kun kotona vaihtaa paikallaan kaikki. Kaukoissakin on kerroin 4, niin se tiputtaa aika paljon pisteitä.

Kokonaispisteet siis 175 pistettä ja EVL0, eli ei tulosta. Heppu oli taas kerran oma iloinen itsensä! Sen kanssa on kyllä niin kivaa tehdä hommia, kun se on sellanen Puuha-Pete! Ensi viikolla on vielä yksi koe ja sitten saadaankin treenata pidempi pätkä ennen sen jälkeistä koetta.

3 kommenttia:

-Heidi- kirjoitti...

Oli mukava seurata teidän menoa, Heppu oli aivan ihana tapaus!

T: alokasluokan kisailijat

jassu kirjoitti...

No mutta paljohan tuossa oli hyvääkin! Kyllä se siitä, mä uskon teihin täysin!

Anonyymi kirjoitti...

Olispa kiva nähdä joskus Hepun tokokoe ! Harmi, kun tätä välimatkaa on näin paljon...Vaikkakin sehän on tunnettua, että Turusta on tänne lyhyempi matka kuin täältä Turkuun, joten tervetuloa Mikkeliin tänä kesänä tokoilemaan ;o).

eija